Arts

Wil je ontdekken welk specialisme jou op het lijf geschreven is? Wij helpen jou je doel helder te krijgen en te bereiken!

Bekijk video

Past TalentCare bij jou?

Doe de test!

In 10 vragen is helder of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Geef bij elke vraag het antwoord dat het meest bij jou past. Welk percentage scoor jij? Veel plezier!

90% van onze ANIOS start binnen 3 jaar met opleiding van hun keuze

Ontdekken & kiezen

Veel ANIOS die bij ons werken, weten al wat wel en niet bij ze past. Hoe is dat voor jou? Heb je al een helder beeld of twijfel je nog? Bij TalentCare hoef je niet direct te kiezen. Sterker nog, wij geloven dat je het vak pas echt in de praktijk ervaart. En bieden je de ruimte om die ervaring op te doen. Zo ontdek je vanzelf welke specialisatie echt bij je past. Laten we snel kennismaken!

Plan kennismaking

Haal het beste uit jezelf

Met een persoonlijk ontwikkelplan werk je gericht aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling. En dat doen we samen! Onze loopbaanbegeleiders, coaches, mentoren, docenten, en managers staan klaar om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt.

Plan kennismaking in


Bekijk de video

Stefan Ottenbros

Directeur + Oprichter

“Wij zijn er om jouw doel helder te krijgen én te bereiken. Wij zijn de zorgverbeteraars.”

Onze verbeterinitiatieven

TalentCare zet zich in om de zorg te verbeteren. Niet groots en meeslepend, maar in kleine stapjes en van binnenuit. Als arts draag je daaraan bij met een concreet initiatief op jouw werkplek. Bij iedere opdracht mag je daar 2 volle dagen van je tijd aan besteden.

→ Bekijk verbeterinitiatieven

WeCareAcademy

  • Vakinhoudelijk handelen
  • Communicatie en samenwerking
  • Intervisie en coaching
  • Jaarlijks persoonlijk leiderschapsweekend

Jij bepaalt in je Persoonlijk Ontwikkelplan welke onderdelen voor jou waardevol zijn.

 

Jouw Ontwikkelprogramma

De beste zorg met persoonlijke aandacht begint bij jou! Daarom investeren we volop in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zodat je ontdekt wat jou het meeste energie en voldoening geeft. En wat je kunt doen om als arts nog steviger in je schoenen te staan en écht een verschil te maken.

Hoe we dat aanpakken? Door jouw wensen en unieke talenten te vertalen naar een Persoonlijk Ontwikkelplan, met:
- Persoonlijke begeleiding en coaching
- WeCareAcademy met periodieke onderwijsavonden, trainingen en intervisiebijeenkomsten over zorg-casuïstiek
- Praktijkervaring in jouw favoriete specialismen

Dat wil ik ook

Onze Vacatures

Wij zijn altijd blij met enthousiaste artsen die ons team willen versterken. Als ANIOS ga je aan de slag met opdrachten die jou verder helpen. Wij hebben altijd meerdere opdrachten in de ouderenzorg en de psychiatrie. Of misschien spreekt het werk van verzekeringsarts jou meer aan? Samen bepalen we welke werkervaring jou het meeste biedt. Zodat je straks succesvol instroomt bij de opleiding van jouw keuze.

→ Lees verder

Solliciteren?

Hoe werkt het sollicitatieproces?

 

Jij als zorgverbeteraar!

Groeien in je vak met wisselende opdrachten. Met jouw talenten de zorg verbeteren. Want wij geloven dat je van binnenuit het verschil kunt maken. Doe je mee?

Laten we samen de zorg verbeteren!

  • Afwisselend werk op 3 tot 4 werkplekken
  • Persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling
  • Ruimte om tijdens je opdracht een concreet verbeterinitiatief uit te werken

Plan kennismaking in