Arts

Weet jij al in welke specialisatie jij volledig tot je recht komt? Wij helpen jou je doel helder te krijgen en te bereiken!

Bekijk video

Past TalentCare bij jou?

Doe de test!

In 10 vragen is helder of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Geef bij elke vraag het antwoord dat het meest bij jou past. Welk percentage scoor jij? Veel plezier!

90% van ‘onze’ ANIOS start binnen 3 jaar met opleiding van hun keuze

Ontdek wat bij je past

Veel ANIOS die bij ons werken, weten al wat wel en niet bij ze past. Hoe is dat voor jou? Heb je al een helder beeld of twijfel je nog? Bij TalentCare hoef je niet direct te kiezen. Sterker nog, wij geloven dat je het vak pas echt in de praktijk ervaart. En bieden je de ruimte om die ervaring op te doen. Zo ontdek je vanzelf welke specialisatie echt bij je past. Laten we snel kennismaken!

Kom kennismaken

Haal het beste uit jezelf

Bij TalentCare bepaal jij je doel. Samen bepalen we welk ontwikkelpad daarbij past. Ons ontwikkelprogramma is voor startende en ervaren artsen. Met afwisselende opdrachten en modules uit ons opleidingsaanbod in de WeCareAcademy. Begeleiding in de ontwikkelfase waarin jij je bevindt. Jouw Persoonlijke Ontwikkelplan start met de vraag: wat wil ik?

Meld je aan


Bekijk de video

Arno Bisschop

Medisch eindverantwoordelijke + Arts

“Wij zijn er om jouw doel helder te krijgen én te bereiken. Wij zijn de zorgverbeteraars.”

Onze verbeterinitiatieven

TalentCare zet zich in om de zorg te verbeteren. Niet groots en meeslepend, maar in kleine stapjes en van binnenuit. Als arts draag je daaraan bij met een concreet initiatief op jouw werkplek. Bij iedere opdracht mag je daar 2 volle dagen van je tijd aan besteden.

→ Bekijk verbeterinitiatieven

WeCareAcademy

  • Vakinhoudelijk handelen
  • Communicatie en samenwerking
  • Intervisie en coaching
  • Uniek jaarlijks ontwikkelprogramma

Jij bepaalt in je Persoonlijk Ontwikkelplan welke onderdelen voor jou waardevol zijn.

 

Onze missie

Wij staan voor betere zorg met persoonlijke aandacht. Ook voor jou als zorgverlener! Dat start al bij de persoonlijke kennismaking. En krijgt een vervolg in het introductieprogramma. Wie ben jij? Wat vind je belangrijk? Hoe ga je goed voorbereid naar je eerste opdracht? Bij TalentCare sta je er niet alleen voor.

Je krijgt persoonlijke én vakinhoudelijke begeleiding met een interne mentor, intervisie en ontwikkelmodules uit de WeCareAcademy. En we dagen je continu uit om zelfbewust en nieuwsgierig naar je vak en je opdracht te kijken. Hoe maak jij het verschil?

Dat wil ik ook

Onze Vacatures

Wij zijn altijd blij met enthousiaste artsen die ons team willen versterken. Als ANIOS ga je aan de slag met opdrachten die jou verder helpen. Wij hebben altijd meerdere opdrachten in de ouderenzorg en de psychiatrie. Of misschien spreekt het werk van verzekeringsarts jou meer aan? Samen bepalen we welke werkervaring jou het meeste biedt. Zodat je straks succesvol instroomt bij de opleiding van jouw keuze.

→ Lees verder

Solliciteren?

Hoe werkt het sollicitatieproces?

 

Doe je mee?

Groeien in je vak met wisselende opdrachten. Zet jouw talenten in om de zorg te verbeteren. Want wij geloven dat je van binnenuit het verschil kunt maken. Doe je mee?

Laten we samen de zorg verbeteren!

  • Afwisselend werk op 3 tot 4 werkplekken
  • Persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling
  • Ruimte om tijdens je opdracht een concreet verbeterinitiatief uit te werken

Solliciteer direct