Carrièregerichte en persoonlijke ontwikkeling

Jouw ambities en ontwikkeling staan bij de WeCareAcademy centraal. Ons onderwijsprogramma helpt jou om te groeien als mens én als zorgverlener.

Onze filosofie

Als jonge arts of verpleegkundige wil je het beste uit jezelf halen en ben je vastberaden om verbetering in de zorg teweeg te brengen. Bij TalentCare herkennen we die drive, daarom staat bij ons ontwikkeling centraal.

De WeCareAcademy is opgericht om talentvolle en bevlogen artsen en verpleegkundigen ondersteuning en tools te bieden zodat zij positieve impact kunnen maken op de werkvloer. We bieden een dynamisch ontwikkelprogramma waarbij er veel aandacht is voor zelfzorg en persoonlijke groei.

3-fasen aanpak

Goede zorg begint bij goede en gelukkige zorgverleners. Daarom hebben we een programma ontwikkeld waarbij jouw persoonlijke groei en werkgeluk centraal staan. Binnen dit Persoonlijk Leiderschap traject leer je binnen één tot drie jaar heel veel over jezelf. De verschillende modules zijn opgebouwd in 3 fasen:

  • Fase 1: Wie ben ik? Start met jezelf kennen, wat je drijft, wat je patronen zijn, waar je goed in bent.
  • In Fase 2 leer je vaardigheden toepassen in relatie tot de ander.
  • Vervolgens leer je in Fase 3 leer je het verschil te maken in teamverband.

In de modules komen praktische vaardigheden aan bod als communicatie, succesvol samenwerken en omgaan met stress. Maar ook het ontdekken van je valkuilen en leren inzetten van je talenten. Wat geeft energie? Wat zijn je drijfveren, hoe zorg je voor een goede werk-privébalans? We leren onze zorgverleners om kritisch naar zichzelf en met een frisse blik naar hun omgeving te kijken. Waar liggen kansen voor verbetering en hoe gaan we die samen aanpakken?

Sterk in je werk!

Werkervaring opdoen én blijven ontwikkelen, dat is het geheim van een succesvolle carrière.  

De WeCareAcademy is er voor alle zorgverleners die snappen dat betere zorg begint bij jezelf. Ambitieuze professionals die zich persoonlijk willen ontwikkelen om de best mogelijke zorg te kunnen leveren. We bieden ondersteuning, competentietrainingen en vakverdieping. Met veel aandacht voor persoonlijke behoeften. Zo ontwikkelen we een nieuwe generatie zorgverleners.

Praktijkervaring artsen
Vakinhoudelijk onderwijs voor zorgverleners via de WeCareAcademy.

Specialist in talentontwikkeling

Onze zorgverleners kiezen voor TalentCare omdat we ze meer bieden dan zomaar een baan.

Basisartsen en verpleegkundigen volgen bij ons een persoonlijk ontwikkeltraject: de ideale combinatie van praktijkervaring, training en coaching. Je ontdekt verschillende werkplekken en tegelijkertijd werk je via onze WeCareAcademy aan persoonlijke groei, vakverdieping en soft skills.

Meester van je eigen ontwikkeling

Jij maakt het verschil in de zorg. Daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal.

Je volgt via onze WeCareAcademy het Persoonlijk Leiderschap Programma. Hiermee krijg je de tools en ondersteuning om je versneld te ontwikkelen, jezelf beter te leren kennen en meer impact te maken op de werkvloer. Zodat jij gemotiveerd en met overtuiging richting kan geven aan je carrière. Met als einddoel de werkplek van jouw keuze. 

Persoonlijke ontwikkeling is het uitgangspunt van de WeCareAcademy.

Uniek in de zorg:
Persoonlijk Leiderschap Weekend

Video afspelen
5 jaar

Oprichter TalentCare + Apotheker

Stefan Ottenbros

“Binnen het ontwikkelprogramma combineren we persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. We hebben persoonlijke aandacht voor jou en creëren de ideale omstandigheden om je te ontwikkelen als jonge zorgverlener.”

Neem contact met ons op

Heb je vragen over ontwikkeling via de WeCareAcademy, of wil je direct weten wat TalentCare voor jou kan betekenen? We gaan graag met je in gesprek.

Illustratie zorgverleners op podium