TalentCare ontzorgt de zorginstelling

Zorgprofessionals van TalentCare verlenen de best mogelijke zorg bij zorgorganisaties in de eerstelijnszorg op het gebied van ouderenzorg, gehandicaptenzorg, thuiszorg en psychiatrische instellingen en in de tweedelijn. Organisaties, die net als wij elke dag de zorg een beetje beter willen maken.

Onze dienstverlening

De zorgprofessionals van TalentCare zijn talentvolle artsen en verpleegkundigen met de ambitie om het zorgsysteem te verbeteren. Zij behandelen en verplegen patiënten in de eerste en tweede lijn en volgen tegelijkertijd via onze WeCareAcademy een persoonlijk ontwikkelprogramma. Met een frisse blik en kennis van zaken helpen zij om uw zorgkwaliteit steeds een stapje verder te brengen. Uw patiënten plukken daar de vruchten van.

onze dienstverlening
voor en door zorgverleners

Voor en door zorgverleners

Het TalentCare team komt zelf uit de zorg. Daarom begrijpen we als geen ander wat u nodig heeft. En bereiden we onze professionals daar goed op voor. Zodat ze direct inzetbaar zijn. Tijdens de opdracht zorgen wij voor extra begeleiding, coaching en vakinhoudelijke training via onze eigen WeCareAcademy. Daar heeft u geen omkijken naar.

Wij werken met

Laura Brouwer

Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie bij GGZ Centraal

‘Inmiddels werken wij al meerdere jaren samen met TalentCare. Wat ons direct aansprak aan TalentCare was de visie op zorg en de pragmatische aanpak. Dat de oprichter zelf vanuit een zorgachtergrond is gestart met TalentCare was hierin ook zeker een pluspunt. Dat schakelt toch makkelijker en dat zie je ook terug in de werkwijze en de professionals die zij aantrekken.’ 

Verbeterinitiatieven

We stimuleren onze zorgverleners continu om het verschil te maken, met initiatieven die een concreet positief effect hebben op de zorgkwaliteit. De zorgverlener bedenkt en de opdrachtgever bepaalt wat dat initiatief is. Bij iedere opdracht mag daar 2 volle dagen tijd aan besteed worden. Op onze kosten. Benieuwd wat dat oplevert?

Stefan Ottenbros

Directeur + Oprichter TalentCare

"TalentCare staat voor de best mogelijke zorg met persoonlijke aandacht. Om daar te komen is verandering van het systeem nodig. Naast het verlenen van zorg, dragen wij daarom middels verbeterinitiatieven ook concreet bij aan de verbetering van iedere zorginstelling. Zo is iedere zorgverlener bij ons ook écht een zorgverbeteraar!"

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? We hebben het hier voor u op een rijtje gezet.

Hoe werkt het?

TalentCare ontzorgt de zorg

Michelle Verwijs

Michelle Verwijs

Manager Zorgcoördinatie

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Als zorgorganisatie begrijpen wij als geen ander voor welke uitdagingen u staat. Heeft u een vraag? Ik denk graag met u mee zodat u de focus kunt houden op het leveren van de best mogelijke zorg.