TalentCare ontzorgt de zorginstelling

Zorgverleners van TalentCare verlenen de best mogelijke zorg bij zorgorganisaties in de eerstelijnszorg op het gebied van ouderenzorg, gehandicaptenzorg, thuiszorg en psychiatrische instellingen en in de tweedelijn. Organisaties, die net als wij elke dag de zorg een beetje beter willen maken.

TAL Arts Verpleging 251 2 web

Bevlogen vakmensen

Goede zorg begint wat ons betreft bij goede en gelukkige zorgverleners. Bevlogen artsen en verpleegkundigen die snappen dat betere zorg begint bij henzelf. Omdat motivatie, zingeving en werkplezier de basis vormen voor succes én duurzame inzetbaarheid. Daarom bieden wij onze zorgverleners via onze WeCareAcademy een persoonlijk leiderschap traject vol coaching, trainingen en vakverdieping. Zo ontwikkelen wij een nieuwe generatie zorgverleners en dragen we bij aan de best mogelijke zorg bij u op de werkvloer.

onze dienstverlening voor opdrachtgevers
Ons team komt zelf uit de zorg en begrijpt wat opdrachtgevers willen.

Voor en door zorgverleners

Het TalentCare team komt zelf uit de zorg. Daarom begrijpen we als geen ander wat u nodig heeft. En bereiden we onze professionals daar goed op voor. Zodat ze direct inzetbaar zijn. Tijdens de opdracht zorgen wij voor extra begeleiding, coaching en vakinhoudelijke training via onze eigen WeCareAcademy. Daar heeft u geen omkijken naar.

Wij werken met

GGZcentraal logo

Laura Brouwer

Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie bij GGZ Centraal

‘Inmiddels werken wij al meerdere jaren samen met TalentCare. Wat ons direct aansprak aan TalentCare was de visie op zorg en de pragmatische aanpak. Dat de oprichter zelf vanuit een zorgachtergrond is gestart met TalentCare was hierin ook zeker een pluspunt. Dat schakelt toch makkelijker en dat zie je ook terug in de werkwijze en de professionals die zij aantrekken.’ 

WCG Illustraties Zorghelden OpGeel 03
WCG Illustraties Zorghelden OpGeel

Verbeterinitiatieven

We stimuleren onze zorgverleners continu om het verschil te maken met initiatieven die een concreet positief effect hebben op bun eigen ontwikkeling en de zorgkwaliteit. Dat heeft al bij vele opdrachtgevers mooie resultaten opgeleverd! Benieuwd wat dit voor u kan betekenen?

Stefan Ottenbros is oprichter van TalentCare

Stefan Ottenbros

Directeur + Oprichter TalentCare

"TalentCare staat voor de best mogelijke zorg met persoonlijke aandacht. Om daar te komen is verandering van het systeem nodig. Naast het verlenen van zorg, dragen wij daarom middels verbeterinitiatieven ook concreet bij aan de verbetering van iedere zorginstelling. Zo is iedere zorgverlener bij ons ook écht een zorgverbeteraar!"

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? We hebben het hier voor u op een rijtje gezet.

Hoe werkt het?

TalentCare ontzorgt de zorg

Coralie de Roo

Coralie de Roo

Coördinator Zorg

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Als zorgorganisatie begrijpen wij als geen ander voor welke uitdagingen u staat. Heeft u een vraag? Ik denk graag met u mee zodat u de focus kunt houden op het leveren van de best mogelijke zorg.