Vacature Vacature Recruiter - TalentCare

Vacature

Vacature Recruiter

Help jij ons om de beste werkgever in de zorg te worden?

Wil jij bijdragen aan betere zorg en de groei van onze beweging: de nieuwe generatie zorgverleners? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken per direct een enthousiaste recruiter die samen met ons deze uitdaging aangaat!

Wat ga je doen?

Als Recruiter bij TalentCare heb je een duidelijke focus. Je bent verantwoordelijk voor het proces van werving en selectie van onze zorgprofessionals: artsen, verpleegkundigen. Dagelijks heb je contact met artsen en verpleegkundigen die in aanmerking komen om bij TalentCare aan de slag te gaan. Je voert oriëntatie- en selectiegesprekken met kandidaten die interesse hebben getoond in ons ontwikkelprogramma.

Gedurende dit proces schakel je veel met onze manager zorgcoördinatie die naast werving en selectie ook in contact staat met onze opdrachtgevers. Daarnaast werk je nauw samen met onze marketeer, die verantwoordelijk is voor onze vindbaarheid en zichtbaarheid. Dit zijn collega’s met veel ervaring in hun vak waarvan je dan ook veel kunt leren. Samen hebben jullie de missie om de nieuwe generatie zorgverleners te laten groeien!

Wie ben jij?

Je krijgt energie van het bereiken van concrete resultaten. Jij weet door middel van persoonlijke aandacht en positieve energie om kandidaten aan TalentCare te binden. Door jouw enthousiasme en warmte is elk contact dat je met kandidaten een visitekaartje voor onze organisatie. Je bent nieuwsgierig naar wat kandidaten beweegt en hebt zelf ook passie voor de zorg. Je stelt de juiste vragen en durft door te vragen om te achterhalen of de kandidaat matcht met onze organisatie.

 • Je hebt minimaal een HBO diploma.
 • Je bent minimaal 32 uur per week inzetbaar.
 • Je hebt 0 tot 2 jaar ervaring als recruiter, accountmanager of relatiemanager.
 • Interesse de zorg en/of detachering is een sterke pré.
 • Je ademt passie, gedrevenheid en lef om de zorg te verbeteren en jezelf te ontwikkelen.

Wat bieden we jou?

Wij zijn een dynamisch en jong team met de ambitie om de zorg in Nederland te verbeteren. Hiervoor hebben we onze eigen WeCareAcademy opgericht waarin we onze nieuwe generatie zorgprofessionals (artsen en verpleegkundigen) en ons kernteam een intensief ontwikkelprogramma aanbieden. We bieden jou een plek in deze ambitieuze club mensen die zich vol passie zich inzet om de zorg in Nederland naar een hoger plan te tillen.

Met deze mensen maak je regelmatig uitstapjes en drink je gezellig op vrijdagmiddag een borrel. Je komt in een warm en hecht team terecht met korte lijnen waardoor je snel kan schakelen. Met dit team dans je op de bar tijdens onze gezamenlijke uitjes en deel je jouw verhaal tijdens het persoonlijk leiderschapsweekend. In deze baan krijg je de unieke kans om al jouw talenten in te zetten voor verbetering van de zorg en jouw eigen ontwikkeling. Je werkt met een groep gepassioneerde en gemotiveerde mensen die zichzelf continue doelgericht ontwikkelen.

 • MacBook Pro, iPhone en een leaseauto 
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) 
 • Innovatieve pensioenregeling 
 • Dynamische en flexibele werkomgeving met korte lijnen
 • Ruime doorgroeimogelijkheden; the floor is yours 
 • Zekerheid: een vast salaris zonder bonussen

Goed voor jezelf zorgen

Kiezen voor TalentCare betekent óók goed zorgen voor jezelf. Samen met jou investeren we in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt training specifiek gericht op jouw functie en je neemt deel aan het algemeen onderwijs en intervisie met het kernteam. Ook ons jaarlijks leiderschapsweekend en mag je natuurlijk niet missen!

Best Workplace 2021

In 2021 hebben we in de categorie ’50 tot 200′ medewerkers de 1e plaats behaald op de lijst van Best Workplaces 2021 in Nederland. Daar zijn we enorm trots op! Het is een mooie erkenning dat we goed op weg zijn om de beste werkgever in de zorg te worden. De lijst is samengesteld op basis van onderzoek van Great Place to Work.

Sollicitatieprocedure

Wij vinden het uitermate belangrijk dat wij goed bij jou passen. Daarom voeren wij een uitgebreide sollicitatieprocedure, waarin naast meerdere gesprekken ook een cognitieve capaciteitentest wordt afgenomen.

We houden in deze tijd de situatie rond corona uiteraard nauwlettend in de gaten. Hierdoor is het mogelijk dat (een deel van) de sollicitatieprocedure digitaal zal plaatsvinden.

Bij TalentCare vinden wij het belangrijk dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Wij zijn ervan overtuigd dat we als diverse en inclusieve organisatie niet alleen effectiever en innovatiever zijn maar dat samenwerken ook leuker wordt.

Wij nodigen iedereen, ongeacht gender, leeftijd, culturele achtergrond, inzetbaarheid, opleidingsachtergrond, persoonlijkheid, religieuze achtergrond en seksuele oriëntatie, graag uit op onze vacature te solliciteren.”

Geïnteresseerd? 

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact op met Michelle Verwijs (loopbaanadviseur) op 06-24268022 of via ons algemene nummer: 085-1304545 . Wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar m.verwijs@talent-care.nl

Wij horen graag hoe jij de zorg wilt verbeteren!

Michelle Verwijs

Manager Zorgcoördinatie

Michelle Verwijs

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ben je benieuwd geworden naar de functie van Recruiter én TalentCare? Laten we dan snel een keer (digitaal) koffie drinken. Wie weet werken wij binnenkort samen.