Vacature Finance Officer - TalentCare

Vacature

Vacature Finance Officer

De beste werkgever in de zorg worden we natuurlijk niet zomaar. Daar hebben we jou voor nodig! Jij kunt onze nieuwe aanwinst worden binnen ons team. Wij zoeken een betrokken, bevlogen en behulpzame Finance Officer.

Wat ga je doen?

Als Finance Officer werk je in ons TOP team (Team Operatie) en zorg jij ervoor dat onze organisatie soepel draait. Samen met jouw directe collega’s vorm jij het hart van de organisatie. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor vragen vanuit onze zorgverleners en opdrachtgevers. Daarnaast doe je het contractbeheer, voer je controle uit op de urenregistratie en ben je onderdeel van het facturatie- en verloningsproces.

Hoe ziet jouw dag als Finance Officer eruit?

In je mailbox zitten al enkele vragen van zorgverleners en opdrachtgevers. De onderwerpen lopen uiteen en jij zorgt ervoor dat alles goed en tijdig wordt beantwoord. Maar eerst even opstarten. Wat neem jij? Een kop koffie, thee, glaasje water of misschien iets anders?

Nadat je met collega’s tijdens de dagstart de prioriteiten voor de dag hebt doorgenomen, is het tijd om aan de slag te gaan!

Einde ochtend heb je een afspraak met één van onze zorgverleners. Zij start met een nieuwe opdracht en komt een leaseauto ophalen op kantoor. Jij hebt alle voorbereidingen al getroffen. De auto staat klaar en jij neemt nog even wat belangrijke informatie door met haar. Jij zorgt ervoor dat zij met een veilig gevoel de weg op kan!

In de middag geniet je samen met collega’s van een verzorgde lunch.

‘S middags voer je controle uit op de uren die door onze zorgverleners zijn ingevoerd in ons registratiesysteem. Geen onbelangrijke taak want daarmee kunnen wij diezelfde dag nog correcte facturen sturen naar onze opdrachtgevers.

Einde dag bespreek je met jouw collega nog enkele ideeën die je hebt om één van de werkprocessen te optimaliseren. Jullie maken een plannetje dat je de volgende dag meteen ten uitvoer kan brengen.

Wie zijn wij?

TalentCare is een zorgorganisatie met zorgverleners verspreid door heel Nederland. Wij zijn de nieuwe generatie zorgverleners. Onze zorgprofessionals zijn talentvolle artsen en verpleegkundigen met de ambitie om het zorgsysteem te verbeteren. Ze zijn werkzaam op verschillende werkplekken, en in verschillende vakgebieden. Onze zorgverleners kiezen voor TalentCare omdat we ze meer bieden dan een baan. Basisartsen en verpleegkundigen volgen bij ons een persoonlijk ontwikkeltraject: de ideale combinatie van praktijkervaring, training en coaching. Zij onderzoeken verschillende werkplekken en vakgebieden en werken tegelijkertijd via onze WeCareAcademy aan persoonlijke groei, vakverdieping en soft skills.

Jouw profiel

Alles wat jij doet, doe je met persoonlijke aandacht! Dit is een van jouw kenmerkende eigenschappen. Een klant of collega is bij jou altijd koning(in). Je werkt graag vanuit een faciliterende rol en stelt collega’s zo in staat om maximale resultaten te behalen.

Jij krijgt er energie van als alles binnen de organisatie loopt zoals het moet lopen. Daarvoor stel je zelf processen op en bewaakt deze ook. Jouw kritische blik komt hierbij goed van pas.

Je houdt van structuur en behoudt graag het overzicht zodat je ook snel kunt bijsturen wanneer dat nodig is. Energie krijg je als jouw werk bijdraagt aan het werkgeluk van collega’s.

Je pakt graag zaken op, maar weet ook duidelijk je grenzen aan te geven wanneer dat nodig is.

In het kort ben jij:

  • minimaal in het bezit van een HBO diploma.
  • minimaal 32 uur per week inzetbaar.
  • iemand met ervaring als finance officer of een vergelijkbare rol. Wanneer dat in de zorg en/of detachering is, is dat een sterke pré.
  • bereid om jouw passie, gedrevenheid en lef in te zetten om de zorg te verbeteren en jezelf te ontwikkelen.

Wat bieden we jou?

Wij zijn een dynamisch en jong team met de ambitie om de zorg in Nederland te verbeteren. Hiervoor hebben we onze eigen WeCareAcademy opgericht waarin we onze nieuwe generatie zorgprofessionals (artsen en verpleegkundigen) en ons kernteam een intensief ontwikkelprogramma aanbieden. We bieden jou een plek in deze ambitieuze club mensen die zich vol passie zich inzet om de zorg in Nederland naar een hoger plan te tillen.

Met deze mensen maak je regelmatig uitstapjes en drink je gezellig op vrijdagmiddag een borrel. Je komt in een warm en hecht team terecht met korte lijnen waardoor je snel kan schakelen. Met dit team dans je op de bar tijdens onze gezamenlijke uitjes en deel je jouw verhaal tijdens het persoonlijk leiderschapsweekend. In deze baan krijg je de unieke kans om al jouw talenten in te zetten voor verbetering van de zorg en jouw eigen ontwikkeling. Je werkt met een groep gepassioneerde en gemotiveerde mensen die zichzelf continue doelgericht ontwikkelen.

  • MacBook Pro, iPhone en een leaseauto 
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) 
  • Innovatieve pensioenregeling 
  • Dynamische en flexibele werkomgeving met korte lijnen; je staat in direct contact met het MT
  • Ruime doorgroeimogelijkheden; the floor is yours 
  • Zekerheid: een vast salaris zonder bonussen

Verbeter de zorg en begin bij jezelf!

Goed voor jezelf zorgen

Kiezen voor TalentCare betekent óók goed zorgen voor jezelf. Samen met jou investeren we in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt trainingen specifiek gericht op jouw functie en je neemt deel aan het algemeen onderwijs en intervisie met het kernteam. Ook ons jaarlijks leiderschapsweekend en andere uitjes mag je natuurlijk niet missen!

Sollicitatieprocedure

Wij vinden het erg belangrijk dat wij goed bij jou passen. Daarom voeren wij een uitgebreide sollicitatieprocedure, waarin naast meerdere gesprekken ook een cognitieve capaciteitentest wordt afgenomen. Uiteraard houden wij rekening met de laatste stand van zaken rond de coronamaatregelen.

Bij TalentCare vinden wij het ook belangrijk dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Wij zijn ervan overtuigd dat we als diverse en inclusieve organisatie niet alleen effectiever en innovatiever zijn, maar dat samenwerken zo ook leuker wordt.

Wij nodigen iedereen, ongeacht gender, leeftijd, culturele achtergrond, inzetbaarheid, opleidingsachtergrond, persoonlijkheid, religieuze achtergrond en seksuele oriëntatie, graag uit op onze vacature te solliciteren.

Ben jij de versterking die wij zoeken?

Wij zijn ons team flink aan het uitbreiden. Bekijk ook eens onze andere vacatures

Michelle Verwijs

Loopbaanadviseur

Michelle Verwijs

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Word jij mijn nieuwe collega? Als jij enthousiast bent geworden na het lezen van deze vacature, dan nodig ik je graag uit voor een kop koffie!