Vacature Finance Officer - TalentCare - Kom jij ons team versterken!?

Vacature

Vacature Finance Officer

Ben jij een gedreven financiële duizendpoot met oog voor persoonlijke aandacht? Werk jij graag vanuit een faciliterende rol om collega’s in staat te stellen maximale resultaten te behalen? Houd jij van structuur en overzicht en pak je graag zaken zelfstandig op?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie

Namens de WeCareGroup zijn we op zoek naar een betrokken, bevlogen en behulpzame Finance Officer. Als Finance Officer werk je in het TOP Team (Team Operatie) en zorg je ervoor dat de organisatie soepel loopt. Je komt in een warm en hecht team terecht met korte lijnen, waardoor je snel kan schakelen. Samen met jouw directe collega’s vorm jij het hart van de organisatie. Je werkt met een groep gepassioneerde en gemotiveerde mensen dat zich volledig inzet om de zorg in Nederland naar een hoger niveau te tillen.

Concreet houdt dit in dat je:

 • Onder andere verantwoordelijk bent voor de in- en verkoopfacturatie van de organisatie, het verwerken van loonmutaties en het contractbeheer;
 • Controle uitvoert op de uren die door de zorgverleners zijn ingevoerd in het registratiesysteem;
 • Eerste aanspreekpunt bent voor de financiële vraagstukken van opdrachtgevers en ervoor zorgt dat deze vragen tijdig en goed beantwoord worden;
 • Samen met je collega’s nadenkt over de optimalisatie van werkprocessen. Vervolgens draag je ook concreet bij aan de implementatie en borging hiervan in de organisatie.

Ons aanbod

 • Een uitdagende functie voor minimaal 32 uur per week;
 • Een dynamische en flexibele werkomgeving met korte lijnen: je staat in direct contact met het MT;
 • Gepaste inschaling op basis van meegebrachte werkervaring, (max. €4.500,- per maand);
 • Ruime doorgroeimogelijkheden en een innovatieve pensioenregeling.

Functie eisen

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring als Finance Officer, financieel administratief medewerker of een vergelijkbare rol;
 • Ervaring met de zorg en/of detachering is een sterke pré;
 • Jouw passie, gedrevenheid en lef zet je in om de zorg te verbeteren en om jezelf te ontwikkelen;
 • Je bent gestructureerd, werkt nauwkeurig en kunt goed overzicht houden;
 • Je neemt initiatief, pakt graag zaken op maar kunt ook duidelijk je grenzen aangeven.

Organisatie

WeCareGroup is een collectief dat is opgericht voor en door zorgverleners. Het is een zorgorganisatie die patiënten in de eerste- en tweedelijnszorg verpleegt en behandelt met de missie: ‘het verlenen van de beste mogelijke zorg, met persoonlijke aandacht’. TalentCare is een van de onderdelen van WeCareGroup en bestaat uit een dynamisch en jong team met de ambitie om de zorg in Nederland te verbeteren. Hiervoor hebben zij hun eigen WeCareAcademy opgericht waarin zij hun bestaande medewerkers én een nieuwe generatie zorgprofessionals (artsen en verpleegkundigen) een intensief ontwikkelprogramma aanbieden. Dit ontwikkelprogramma is gericht op persoonlijke groei, vakverdieping en soft skills, door middel van de ideale combinatie van praktijkervaring, training en coaching. De TalentCare zorgprofessionals zijn werkzaam op verschillende werkplekken en in verschillende vakgebieden door heel Nederland.

Hebben we jouw interesse gewekt?

Neo-Mundo is een search- en adviesbureau in de zorg en werft de Finance Officer. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Josi Klomp, Stéphanie de Swart of Lisa Maas, consultants bij Neo-Mundo via +31 (0)10 76 00 985  of info@neo-mundo.nl. Mocht je op zoek zijn naar iets anders? Wij werven ook de functie Manager Zorgcoördinatie voor de WeCareGroup.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren doe je door uiterlijk 1 mei 2022 een CV en motivatie achter te laten via Neo-Mundo. De procedure bestaat uit twee selectiegesprekken en een e-assessment bij Neo-Mundo. De kandidaten die het beste aansluiten qua kennis, ervaring en persoonlijkheid gaan verder op gesprek bij WeCareGroup.

Bij WeCareGroup vinden wij het ook belangrijk dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Wij zijn ervan overtuigd dat we als diverse en inclusieve organisatie niet alleen effectiever en innovatiever zijn, maar dat samenwerken zo ook leuker wordt.

Wij nodigen iedereen, ongeacht gender, leeftijd, culturele achtergrond, inzetbaarheid, opleidingsachtergrond, persoonlijkheid, religieuze achtergrond en seksuele oriëntatie, graag uit op onze vacature te solliciteren.

Ben jij de versterking die wij zoeken?

Wij zijn ons team flink aan het uitbreiden. Bekijk ook eens onze andere vacatures

Michelle Verwijs

Loopbaanadviseur

Michelle Verwijs

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Word jij mijn nieuwe collega? Als jij enthousiast bent geworden na het lezen van deze vacature, dan nodig ik je graag uit voor een kop koffie!