ANIOS / Basisarts Ouderengeneeskunde - TalentCare

Vacature

ANIOS / Basisarts Ouderengeneeskunde

Als talentvolle ANIOS zie je jezelf al werken in de eerstelijnszorg. Je bent alleen nog niet zeker op welke plek dit is. Bij TalentCare ontdek je welk specialisme écht bij je past, terwijl je relevante ervaring opdoet in de praktijk en werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Ontdek de verschillende mogelijkheden, zoals de ouderengeneeskunde.

90% van onze ANIOS start in
het specialisme van hun keuze

TalentCare zorgt dat jij binnen 1 tot 3 jaar klaar bent voor je gewenste opleiding. Door een combinatie van relevante werkervaring en begeleiding helpen wij jou om erachter te komen welk specialisme bij jou past.

Wij komen zelf uit de zorg en wij weten tegen welke uitdagingen je aan kunt lopen. Waar je dus ook start, wij begeleiden jou gedurende het gehele traject. Vind ook jouw droom opleidingsplek bij de beste werkgever van Nederland 2021 (Great Place To Work).

Dit kun je bij ons verwachten

  • Alle aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Uitgebreid onderwijsprogramma, intervisie en coaching;
  • Salaris hoger dan in de CAO; tot € 5.300,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur;
  • Direct een vast contract;
  • Lease auto of volledige reiskostenvergoeding;
  • Gezellige borrels en diners;
  • Persoonlijk leiderschapsweekend met alle collega’s;
  • Gunstige ORT-regeling; Tussen de 150% en 200%;
  • Keuze uit 25, 27 of 30 vakantiedagen;
  • Vakantiegeld maandelijks of jaarlijks uitbetalen.

Jouw ontwikkeling staat centraal

Met een persoonlijk ontwikkelplan werk je gericht aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Dankzij onze samenwerking met diverse eerstelijns zorginstellingen, doe je relevante werkervaring op in het vakgebied Ouderengeneeskunde. Daarnaast heb je aansluitend ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld, psychiatrie, bedrijfsgeneeskunde of sociale geneeskunde te verkennen.

Ben je voornemens de huisartsenopleiding te gaan doen? Dan sluit de functie als ANIOS in de ouderengeneeskunde goed aan. In de huisartsenpraktijk bestaat een groot deel van de patiënten uit de doelgroep ouderen. Als huisarts ben je een spil in de zorg van kwetsbare ouderen thuis.

Ontdek de ouderengeneeskunde

Als basisarts in de Ouderengeneeskunde draag je bij aan een vakgebied dat volop in ontwikkeling is. Je krijgt de ruimte om zowel intra- als extramurale zorg te verlenen. Medisch onderzoeken, diagnosticeren, behandelen en begeleiden van patiënten met een complexe, samengestelde zorgvraag zijn onderdelen van je dagelijkse werkzaamheden. Je krijgt onder andere te maken met vraagstukken rondom palliatieve zorg, dementie en gedragsproblemen in een gevarieerde patiëntengroep.

Je primaire werkplek zal binnen verpleeg- en verzorgingshuizen zijn. De afdelingen zijn verschillend en kunnen we afstemmen naar jouw wens en interesse. Je zal uitgedaagd worden in de complexiteit van zorg verlenen en behandelwijze uitzetten. De zorgsetting kan bestaan uit psychogeriatrie, somatiek, revalidatie en/of gerontopsychiatrie; korte en/of langdurige opnames. 

De juiste begeleiding: WeCareAcademy

Ons ontwikkelprogramma kent een uitgebreid onderwijsaanbod dat wordt verzorgd vanuit onze interne opleider: de WeCareAcademy. Denk aan kennissessies en trainingen in handige vaardigheden zoals samenwerken of communicatie.

Tijdens intervisie bespreek je eigen casuïstiek; een goed moment om ervaringen te delen met collega’s en af te sluiten met een borrel. Het hoogtepunt is het jaarlijks Persoonlijk Leiderschapsweekend; geheel in het teken van ontspanning én je persoonlijk ontwikkeling.

Betere zorg begint bij jezelf

Wij begrijpen dat er tijdens je opdracht veel op je afkomt. Daarom krijg je vanuit je manager alle ondersteuning om met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan.

We helpen jou met ontwikkelvragen door middel van een coach. Ook kun je terecht bij een collega uit het vak die tevens je buddy is. Of klop aan bij een externe mentor die met 30 jaar ervaring voor de juiste begeleiding.

Zó groei jij als dokter en als mens. En daar profiteert de zorg weer van.

Doe je mee?

Neem rechtstreeks contact op met Michelle Verwijs via 06-24268022 of m.verwijs@talent-care.nl. Michelle beantwoordt graag al je vragen over werken én ontwikkelen bij TalentCare Tot snel!

Michelle Verwijs

Manager Zorgcoördinatie

Michelle Verwijs

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Wil je meer weten over het werk als ANIOS ouderengeneeskunde of heb je vragen/ opmerkingen die je graag met mij of één van mijn collega’s wilt bespreken? Plan dan hier een afspraak in of laat een bericht achter.