15 oktober 2019 | Vacature | 3 minuten lezen

Gespecialiseerde openbaar apothekers (Expertfase)

Ben jij een ervaren openbaar apotheker en toe aan een nieuwe uitdaging? Een aankomend expert in leiding geven, bedrijfsvoering of zorgverlening? En wil je de zorg verbeteren door jouw kennis over te dragen aan de nieuwste generatie apothekers, artsen en verpleegkundigen? Dan zoeken wij jou!

Voor ons multidisciplinaire team zoeken we apothekers die samen met ons de zorg willen verbeteren. Trotse en leergierige apothekers met lef, die in actie komen als het beter moet of kan. Kortom; zorgverleners die écht het verschil willen maken.

Jouw ontwikkeling staat centraal

TalentCare is opgericht voor en door zorgverleners en wij vinden dat iedereen in Nederland de beste zorg met persoonlijke aandacht verdient. Dat betekent dat we zelf ook goed voor onze professionals zorgen. Jouw doel en jouw unieke kwaliteiten staan daarbij centraal. En met jouw unieke talenten verbeteren we samen de zorg.

Zijn onderstaande punten jou op het lijf geschreven? Dan ben jij degene die we zoeken

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als openbaar apotheker specialist
 • Je wil expert worden in leiding geven, bedrijfsvoering of zorgverlening
 • Je bent toe aan nieuwe uitdagingen en afwisseling
 • Je bent trots op  je vak en je wil je expertise graag overdragen:
  • Als docent binnen onze WeCareAcademy en
  • Als consultant binnen TalentCare / StudentCare
 • Je wil samen met ons de beste zorg met persoonlijke aandacht bieden

Dit kun je verwachten

Met een persoonlijk ontwikkelplan word je Expert op het gebied van leidinggeven, bedrijfsvoering of zorgverlening. En dat doen we samen! Onze loopbaanbegeleiders, coaches, docenten en managers staan klaar om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt.

Na afronding van de Expertfase versterk je ons docenten- en specialistenteam. Je geeft onderwijs en bent klankbord voor de apothekers in de Oriëntatiefase en de Verdiepingsfase van het TalentCare Ontwikkelprogramma. Om jezelf verder te ontwikkelen krijg je geaccrediteerd onderwijs door experts op aanvullende vakgebieden.

En omdat de boog niet altijd gespannen kan zijn, is er ook ruimte voor reflectie en ontspanning. Tijdens de maandelijkse TC-borrels bijvoorbeeld en het jaarlijkse ski-uitje. Daar ontmoet je ook je collega-apothekers, artsen en verpleegkundigen. 

Goed voor jezelf zorgen

Werken in de zorg draait om zorg voor anderen. Kiezen voor TalentCare betekent óók goed voor jezelf zorgen. Allereerst investeren we in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. En vanzelfsprekend geniet je ook van andere marktconforme arbeidsvoorwaarden. Zo is het onder meer mogelijk om een lease-auto te rijden. Op onze website lees je daar meer over.

Doe je mee?

Solliciteer via onderstaand formulier of neem rechtstreeks contact op met Quirijn Kanters via 06-39833624 of q.kanters@talent-care.nl. Quirijn is ook zorgverlener en beantwoordt graag al je vragen over het TalentCare Ontwikkelprogramma. Tot snel!

Solliciteer direct!

 • LET OP: Upload je bestanden als PDF
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf.
  Je gaat ermee akkoord dat wij je gegevens ontvangen, gebruiken en verwerken om contact met je op te nemen naar aanleiding van je reactie op deze vacature.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Deze pagina delen