03 april 2020 | Vacature | 3 minuten lezen

Talent Program: Leiderschapsprogramma voor HBO-Verpleegkundigen

Ben jij HBO verpleegkundige met leiderschapsambities? En wil je collega’s inspireren om een nóg betere zorg te leveren? Dan is het Leiderschapsprogramma voor Verpleegkundigen echt iets voor jou! Want goede zorg staat of valt bij verpleegkundigen die het verschil willen én kunnen maken.

Onze Talent Programs zijn er voor verpleegkundigen met minimaal 2 jaar werkervaring. Onze traineeships zijn er voor startende verpleegkundigen met maximaal 5 jaar werkervaring.

Jouw ontwikkeling staat centraal

TalentCare is opgericht voor en door zorgverleners en wij vinden dat iedereen in Nederland de beste zorg met persoonlijke aandacht verdient. Dat betekent dat we zelf ook goed voor onze professionals zorgen. Jouw doel en jouw unieke kwaliteiten staan daarbij centraal. 

Het Leiderschapsprogramma is er voor ambitieuze Verpleegkundigen die graag het voortouw nemen. Die het in zich hebben om collega’s te motiveren en te inspireren. Die zich verantwoordelijk voelen voor een nóg betere zorg en daar ook leiding aan willen geven. Want goede zorg staat of valt bij zorgverleners die het verschil willen én kunnen maken.

Zijn onderstaande punten je op het lijf geschreven? Dan zoeken we jou!

+ Je bent een enthousiaste HBO Verpleegkundige met 2-10 jaar werkervaring
+ Je wil kaderverpleegkundige worden
+ Je wil inspirerend leiding geven
+ Je wil samen met ons de zorg in Nederland verbeteren
+ Je bent nieuwsgierig en leergierig

Samen werken aan jouw ontwikkeling

Het Leiderschapsprogramma duurt 24 maanden. Een interessant, leerzaam en uitdagend traject. Na afloop ben jij er klaar voor om als manager het verschil te maken!

Professionele coaches en (vak)docenten begeleiden je op deze leiderschapstocht. Wij zorgen voor relevante, interessante werkplekken. Zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. Zo wordt steeds duidelijker hoe jij als manager het beste tot je recht komt. En welke competenties je nog verder kunt ontwikkelen, om zo nóg steviger en zelfbewuster in je schoenen te staan.

Na afronding van het Leiderschapsprogramma kun je direct bij een opdrachtgever aan de slag.

Talent program Leiderschapsprogramma, drie componenten

De drie componenten van het Leiderschapsprogramma zijn zorgvuldig op elkaar en op jou afgestemd. Precies de juiste mix, zodat jij na 24 maanden als leidinggevende stevig en zelfbewust in je schoenen staat!

 • Persoonlijke ontwikkeling
  • Professionele coaching
  • Ontwikkeling persoonlijk leiderschap aan de hand van Canmeds
  • Leiderschapstraining
 • Vakinhoudelijke verdieping
  • Introductieweek
  • Intervisie
  • Vakinhoudelijk onderwijs
 • Relevante werkervaring bij meerdere opdrachtgevers
  • Eerstelijn
  • Ziekenhuis

Contact en interactie

We werken samen aan jouw professionele groei en daarom hebben we ook vaak contact. Met al je vragen, ideeën, twijfels en wensen kun je bij je TalentCare manager terecht. Bij de vakinhoudelijke programmaonderdelen is er interactie met collega-verpleegkundigen. Inspirerende vakgenoten, die net als jij leiding willen geven aan een nóg betere zorg in Nederland. Dit onderlinge contact maakt jouw leiderschapstraject extra interessant en leuk.

Goed voor jezelf zorgen

Werken in de zorg draait om zorg voor anderen. Kiezen voor TalentCare betekent óók goed voor jezelf zorgen. Met het Leiderschapsprogramma investeren we in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Vanzelfsprekend geniet je ook van andere marktconforme arbeidsvoorwaarden. Op onze website lees je daar meer over.

En omdat de boog niet altijd gespannen kan zijn, is er ook ruimte voor reflectie en ontspanning. Tijdens de maandelijkse TC-borrels en diners bijvoorbeeld en het jaarlijkse ski-uitje of ons persoonlijk leiderschapsweekend. Daar ontmoet je ook je collega-verpleegkundigen en artsen. Want de beste zorg lever je sámen!

Doe je mee?

Reageer via onderstaand formulier of neem rechtstreeks contact op met Juliette Loogman via 06-28528549 of j.loogman@talent-care.nl. Juliette is ook verpleegkundige en beantwoordt graag al je vragen over het Leiderschapsprogramma. Tot snel!

Solliciteer direct!

 • LET OP: Upload je bestanden als PDF
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf.
  Je gaat ermee akkoord dat wij je gegevens ontvangen, gebruiken en verwerken om contact met je op te nemen naar aanleiding van je reactie op deze vacature.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Deze pagina delen