25 september 2019 | Vacature | 4 minuten lezen

Open sollicitatie: Manager Zorgverlener

We zijn op dit moment niet op zoek, maar open sollicitaties zijn van harte welkom!

Met een frisse blik en vernieuwende ideeën dragen je nieuwe collega’s graag bij aan de kwaliteit van de zorg in Nederland. TalentCare heeft mogelijkheid om een nieuwe collega te verwelkomen in het team, ben jij gedreven en wil je een bijdrage leveren aan de zorg?

TalentCare is opgericht door en voor zorgverleners. Onze passie is het ontwikkelen van zorgverleners en daarmee de zorg. Wij zijn niet alleen arts, apotheker, verpleegkundige of student. Wij zijn ook avonturier, muziekmaker, tennisspeler, schrijver, ouder, een goede vriend. Wij zijn de nieuwe generatie. Een generatie die zich niet alleen maar identificeert met zijn beroep. Wij leven een bewust leven en doen dat vol energie. Met een groot zorghart en de ambitie om dingen te veranderen in de wereld. En die verandering begint bij jezelf. Onze mensen gebruiken hun unieke talenten om de zorg te verbeteren. Het is een mind set én een keuze om elke patiënt en elke collega met oprechte aandacht te benaderen, vanuit passie en nieuwsgierigheid. Onze mensen hebben het lef om in actie te komen als er iets niet klopt of beter kan. Want niets doen is geen optie. Wij staan voor zorg met de menselijke maat en laten zien: het kan wél.

Onze mensen krijgen dan ook afgebakende tijd per week om naast het zijn van dokter, ook de zorg te verbeteren bij onze opdrachtgevers.

Wij zijn denkers en doeners, die verandering brengen in de kwaliteit van de zorg in Nederland. Wil jij deel uitmaken van ons kantoorteam?

Wij zijn TalentCare en verbeteren de zorg als multidisciplinair team

Wat houdt de functie in?

Als Manager Artsen bij TalentCare ben jij in het bezit van een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid en waar ontwikkeling en pro activiteit hoog op de agenda staan.

Je selecteert artsen voor ons ontwikkelprogramma waarin je van start tot eind de manager bent. Binden, ontwikkelen en begeleiden van de artsen zijn een groot onderdeel van je werk.

Daarnaast onderhoud je de contacten met externe relaties en draag je zorg voor de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening.

Jouw organisatietalent en creativiteit kan je tot uiting laten komen tijdens het organiseren van scholing en andere bijeenkomsten voor de artsen, je mag dan denken aan bijvoorbeeld intervisie en inhoudelijke bijeenkomsten.

Je helpt iedere opdrachtgever met het vinden van het juiste talent!

Werkgeluk

Door continue te investeren in jouw persoonlijke en vakinhoudelijke groei, investeer je ook in jouw werkgeluk. Wij geloven dat wanneer jij je passie voor de zorg optimaal inzet voor jouzelf, onze zorgprofessionals en de zorgorganisatie, we dagelijks kleine stappen kunnen maken in de richting van het verbeteren van de zorg. Daarnaast zullen we je uitdagen je nieuwsgierigheid te tonen in hetgeen waar je tegen aanloopt binnen jouw verantwoordelijkheid en het lef om alles wat je ziet en ervaart aan te pakken.

En wat vragen wij van jou?

 • Je bent een persoon die eerder afgeremd dan gestimuleerd moet worden;
 • Je geeft nooit op, je bent dus een echte doorzetter.
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de zorgsector; bij voorkeur ben je arts of verpleegkundige
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de zorgwereld; 
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de zorg of dienstverlenende sector;
 • Je bent enthousiast om te werken bij een jong en dynamisch bedrijf;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Je staat open voor feedback en je wilt jezelf continu verbeteren en ontwikkelen.

Geïnteresseerd? 

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op met Juliette Loogman (Recruitment Specialist) via 06-24268022 of via ons algemene nummer: 088-1304545 . Wij horen graag wat jouw ambities in de zorg zijn!

Solliciteer direct!

 • LET OP: Upload je bestanden als PDF
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf.
  Je gaat ermee akkoord dat wij je gegevens ontvangen, gebruiken en verwerken om contact met je op te nemen naar aanleiding van je reactie op deze vacature.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Deze pagina delen