Daphne speelt bijna elke dag piano

Daphne speelt naast haar werk als verpleegkundige piano

Verpleegkundige Daphne speelt al sinds haar zesde piano. Ze twijfelde zelfs een tijdlang om aan het conservatorium te studeren. “Pianospelen is mijn uitlaatklep.”

Hoe Iris de samenwerking tussen GGD’s verbeterde

VI Iris Visser

Ze twijfelt of een toekomst als verpleegkundige wel bij haar past. Totdat Iris Visser (25) via TalentCare bij een GGD begint. Hier gebruikt ze haar verpleegkundige achtergrond o.a. om advies te geven over coronavraagstukken.

Ik wil de veiligheid van de zorg verbeteren met piepers

Larissa van der Loop verpleegkundige

Verpleegkundige Larissa van der Loop ontdekt dat geen van haar collega’s een pieper op zak heeft. Ze zijn er wel, maar hangen ongebruikt aan de muur. Ze besluit in actie te komen. Om zo de veiligheid van haar collega’s én cliënten te verbeteren.

De verbeterinitiatieven van Angelique Hin

Verbeterinitiatieven Angelique Hin

Maar liefst vier verbeterinitiatieven wist verpleegkundige Angelique te realiseren in een jaar tijd. Ze vertelt hoe het haar is gelukt om in kleine stappen, grote impact te maken.

Een tweede kans als verpleegkundige

Iris Visser koos voor TalentCare

Er was een moment dat verpleegkundige Iris Visser twijfelde of ze wel in de zorg wilde werken. Ze beschrijft hoe ze er uiteindelijk voor zorgde dat ze weer vertrouwen kreeg in een toekomst als verpleegkundige.

Op naar meer leiderschap in de zorg

Mooie blog van onze collega Chiel Greuter, die afgelopen maand afscheid nam van TalentCare. Hij gaat terug naar zijn geliefde zorg en heeft nog een boodschap voor zijn collega-zorgverleners: ‘Een beter zorgsysteem…het kan wel!’

Mijn eerste 100 dagen als psychiatrisch verpleegkundige

Britt degenkamp zorgheld

Britt (23) volgt naast haar premaster Gezondheidswetenschappen een ontwikkelprogramma bij TalentCare. Inmiddels zitten haar eerste 100 dagen als verpleegkundige in een psychiatrisch ziekenhuis erop. Hoe heeft ze die ervaren?”