25 juli 2019 | Vacature | 3 minuten lezen

Open sollicitatie: Accountmanager TalentCare

Spreekt TalentCare jou aan en lijkt het je leuk om in de toekomst bij ons te komen werken als accountmanager? Op dit moment zijn we niet actief opzoek naar een een accountmanager, maar we kijken graag vooruit! Hieronder staat het profiel van de functie accountmanager weergegeven.

Wil jij in een multidisciplinair team als accountmanager werken en jezelf ontwikkelen als persoon en professional? Wil jij onze opdrachtgevers op inhoud verder helpen te ontwikkelen? Wij zijn opzoek naar een accountmanager binnen ons team. Kom jij samen met ons de zorg verbeteren?

TalentCare is opgericht door en voor zorgverleners. Onze passie is het ontwikkelen van zorgverleners en daarmee de zorg. Wij zijn niet alleen arts, apotheker, verpleegkundige of student. Wij zijn ook avonturier, muziekmaker, tennisspeler, schrijver, ouder, een goede vriend(in). Wij zijn de nieuwe generatie. Een generatie die zich niet alleen maar identificeert met zijn beroep. Wij leven een bewust leven en doen dat vol energie. Met een groot zorghart en de ambitie om dingen te veranderen in de wereld en die verandering, die begint bij jezelf.

Onze mensen gebruiken hun eigen unieke talenten om de zorg te verbeteren. Het is een mindset én een keuze om elke opdrachtgever, patiënt en elke collega met oprechte aandacht te benaderen. Keer op keer vanuit passie en nieuwsgierigheid. Onze mensen hebben het lef om in actie te komen als er iets niet klopt of beter kan. Want niets doen is geen optie. Wij geloven dat mensgerichte zorg begint bij de zorgverbeteraars van TalentCare. Wij laten zien: het kan wél.

Wij zijn denkers en doeners, die verandering brengen in de kwaliteit van de zorg in Nederland.

Wat houdt de functie in?

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het tot stand brengen van nieuwe samenwerkingen en het in standhouden van de samenwerkingen met onze huidige partners. Dit doe je binnen een hecht en betrokken team van accountmanagers. Jouw dienstverlening bestaat uit de inzet van onze zorgverleners bij onze opdrachtgevers. Hierdoor draag je direct bij aan de ontwikkeling van onze zorgverleners. Daarbij werk je nauw samen met de managers van ons team zorgverleners, die verantwoordelijk zijn voor het begeleiden van onze zorgverleners in hun ontwikkeltraject.

Als accountmanager kom je voor veel uitdagingen te staan. Je coördineert het gehele proces vanaf benadering van nieuwe opdrachtgevers tot het sluiten en in stand houden van de samenwerking. Je bent dan ook verantwoordelijk voor voldoende nieuwe instroom van opdrachtgevers. Onze accountmanagers werken specifiek per sector (GGZ, ouderenzorg of ziekenhuizen). Wij kijken samen met jou welke sector het beste bij jou past.

Goed voor jezelf zorgen

Kiezen voor TalentCare betekent óók goed zorgen voor jezelf. Samen met jou investeren we in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt training specifiek gericht op jouw functie en je neemt deel aan het algemeen onderwijs en intervisie met het kernteam. Ook de jaarlijkse wintersport en de retreat mag je natuurlijk niet missen!

En wat vragen wij van jou?

 • Je bent minimaal 32 uur inzetbaar;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in de zorgsector;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de zorg;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als accountmanagement, ervaring in de detacheringswereld is een pré;
 • Onze kernwaarden Passie, Nieuwsgierigheid en Lef staan jou op het lijf geschreven.

Geïnteresseerd? 

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact op met Quirijn Kanters (Recruitment Specialist) op 06-39833624 of via ons algemene nummer: 085-1304545 . Wij horen graag hoe jij de zorg wil verbeteren!

Solliciteer direct!

 • LET OP: Upload je bestanden als PDF
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf.
  Je gaat ermee akkoord dat wij je gegevens ontvangen, gebruiken en verwerken om contact met je op te nemen naar aanleiding van je reactie op deze vacature.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Deze pagina delen