25 juli 2019 | Vacature | 4 minuten lezen

Vacature Accountmanager TalentCare

Help jij ons meegroeien om de beste werkgever in de zorg te worden?

Wij zoeken per direct versterking voor ons salesteam. Ben jij de ambitieuze persoon die altijd kansen ziet om nieuwe samenwerkingen op te zetten en bestaande partnerships verder te ontwikkelen? Lees dan verder.

Jouw profiel:

Jij bent een echte verbinder die ook graag nieuwe deuren opent. Als je een kans ziet zet je je tanden erin en laat niet meer los. Je overziet het gehele proces, bouwt duurzame relaties met klanten, schakelt snel en bedenkt out-of-the-box oplossingen. Jouw werk zorgt ervoor dat de artsen en verpleegkundigen van TalentCare optimaal kunnen presteren en ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Jouw werk bestaat uit de inzet van onze zorgverleners bij onze opdrachtgevers. Hierdoor draag je direct bij aan de ontwikkeling van onze zorgverleners. Daarbij werk je nauw samen met de managers van ons team zorgverleners, die verantwoordelijk zijn voor het begeleiden van onze zorgverleners in hun ontwikkeltraject. Je schakelt met team recruitment, zodat je de opdrachtgevers goed kan helpen bij hun vraagstukken. Als accountmanager kom je voor veel uitdagingen te staan. Je coördineert het gehele proces vanaf benadering van nieuwe opdrachtgevers tot het sluiten, in stand houden en uitbreiden van de samenwerking. Je bent dan ook verantwoordelijk voor voldoende nieuwe instroom van opdrachtgevers. Onze accountmanagers werken specifiek per sector (GGZ, ouderenzorg, sociale geneeskunde of ziekenhuizen).

 • Je bent minimaal 32 uur per week inzetbaar
 • Je hebt 2 tot 10 jaar ervaring als accountmanager en/of relatiemanager 
 • Ervaring met de zorg en/of detachering is een sterke pre
 • Je ademt passie, nieuwsgierigheid en lef om de zorg te verbeteren

Wat bieden we?

Wij zijn een jong team met de ambitie om de zorg in Nederland te verbeteren. Dat doen we via onze ontwikkelprogramma’s waarmee we een nieuwe generatie zorgprofessionals (artsen en verpleegkundigen) helpen ontwikkelen.We bieden je een plek in een dynamische en ambitieuze club mensen die vol passie zich inzetten om de zorg in Nederland naar een hoger niveau te tillen. Met deze groep mensen maak je regelmatig uitstapjes en drink je gezellig op vrijdagmiddag een borrel met het team. Je komt in een warm en hecht team terecht met korte lijnen waardoor je snel kan schakelen. Met dit team dans je op de bar tijdens de wintersport en deel je jouw verhaal tijdens het persoonlijk leiderschaps weekend. In deze baan krijg je de unieke kans om de zorg te verbeteren en help je onze zorgverleners het verschil te maken. Je werkt met een groep gepassioneerde en gemotiveerde mensen die zichzelf doelgericht ontwikkelen.

 • MacBook Pro, iPhone en een lease auto 
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) 
 • Innovatieve pensioenregeling 
 • Dynamische en flexibele werkomgeving met korte lijnen; je staat in direct contact met het MT
 • Ruime doorgroeimogelijkheden; the floor is yours 
 • Zekerheid: een vast salaris zonder bonussen

Wie zijn wij

TalentCare is opgericht door en voor zorgverleners. Onze passie is het ontwikkelen van zorgverleners en daarmee de zorg. Onze mensen gebruiken hun eigen unieke talenten om de zorg te verbeteren. Het is een mindset én een keuze om elke opdrachtgever, patiënt en elke collega met oprechte aandacht te benaderen. Keer op keer vanuit passie en nieuwsgierigheid. Onze mensen hebben het lef om in actie te komen als er iets niet klopt of beter kan. Want niets doen is geen optie. Wij geloven dat mensgerichte zorg begint bij de zorgverbeteraars van TalentCare. Wij laten zien: het kan wél.

Wij zijn denkers en doeners, die verandering brengen in de kwaliteit van de zorg in Nederland.

Goed voor jezelf zorgen

Kiezen voor TalentCare betekent óók goed zorgen voor jezelf. Samen met jou investeren we in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt training specifiek gericht op jouw functie en je neemt deel aan het algemeen onderwijs en intervisie met het kernteam. Ook de jaarlijkse wintersport en de retreat mag je natuurlijk niet missen!

Geïnteresseerd? 

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact op met Quirijn Kanters (Recruitment Specialist) op 06-39833624 of via ons algemene nummer: 085-1304545 . Wij horen graag hoe jij de zorg wil verbeteren!

Solliciteer direct!

 • LET OP: Upload je bestanden als PDF
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf.
  Je gaat ermee akkoord dat wij je gegevens ontvangen, gebruiken en verwerken om contact met je op te nemen naar aanleiding van je reactie op deze vacature.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Deze pagina delen