25 juli 2019 | Vacature | 4 minuten lezen

Accountmanager

Wil jij in een multidisciplinair team als accountmanager werken en gezamenlijk de zorg verbeteren? Jezelf ontwikkelen als persoon en professional? Onze opdrachtgevers op inhoud verder helpen te ontwikkelen? Wij zijn opzoek naar een accountmanager die wil werken aan het verbeteren van zorg.

Wij zijn TalentCare en verbeteren de zorg als multidisciplinair team

TalentCare is opgericht door en voor zorgverleners. Onze passie is het ontwikkelen van zorgverleners en daarmee de zorg. Wij zijn niet alleen arts, apotheker, verpleegkundige of student. Wij zijn ook avonturier, muziekmaker, tennisspeler, schrijver, ouder, een goede vriend(in). Wij zijn de nieuwe generatie. Een generatie die zich niet alleen maar identificeert met zijn beroep. Wij leven een bewust leven en doen dat vol energie. Met een groot zorghart en de ambitie om dingen te veranderen in de wereld. En die verandering begint bij jezelf. Onze mensen gebruiken hun unieke talenten om de zorg te verbeteren. Het is een mind set én een keuze om elke patiënt en elke collega met oprechte aandacht te benaderen, vanuit passie en nieuwsgierigheid. Onze mensen hebben het lef om in actie te komen als er iets niet klopt of beter kan. Want niets doen is geen optie. Wij staan voor zorg met de menselijke maat en laten zien: het kan wél. Wij geloven dat mensgerichte zorg begint bij de zorgverbeteraars van TalentCare.

Onze mensen krijgen dan ook afgebakende tijd per week om naast het zijn van dokter, ook de zorg te verbeteren bij onze opdrachtgevers.

Wij zijn denkers en doeners, die verandering brengen in de kwaliteit van de zorg in Nederland. Wil jij deel uitmaken van ons kantoorteam?

Wat houdt de functie in?

Jij bent als accountmanager verantwoordelijk voor het tot stand brengen van nieuwe samenwerkingen en het in stand houden van de samenwerkingen met onze huidige partners. Jouw dienstverlening bestaat uit de inzet van onze zorgverleners bij onze partners en het meedenken in verbetertrajecten. Je werkt samen met de managers van ons team zorgverleners, die verantwoordelijk zijn voor het begeleiden van onze zorgverleners in hun ontwikkeltraject. Dit binnen een hecht en betrokken team van accountmanagers. 

Als accountmanager kom je voor veel uitdagingen te staan. Je coördineert het gehele proces vanaf benadering van nieuwe opdrachtgevers tot het sluiten en in stand houden van de samenwerking. Je bent dan ook verantwoordelijk voor voldoende nieuwe instroom van opdrachtgevers. Onze Accountmanagers werken specifiek per sector. Dus de farmacie, GGZ, ouderenzorg of ziekenhuizen. Wij kijken samen met jou welke sector het beste bij jou past. Daarnaast werk je ook aan je eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je gaat mee naar de jaarlijkse wintersport en neemt deel aan onze Retreat!

Werkgeluk

Door continue te investeren in jouw persoonlijke en vakinhoudelijke groei, investeer je ook in jouw werkgeluk. Wij geloven dat wanneer jij je passie voor de zorg optimaal inzet voor jouzelf, onze zorgprofessionals en de zorgorganisatie, we dagelijks kleine stappen kunnen maken in de richting van het verbeteren van de zorg. Daarnaast zullen we je uitdagen je nieuwsgierigheid te tonen in hetgeen waar je tegen aanloopt binnen jouw verantwoordelijkheid en het lef om alles wat je ziet en ervaart aan te pakken.

En wat vragen wij van jou?

 • Je bent een persoon die eerder afgeremd dan gestimuleerd moet worden;
 • Je geeft nooit op, je bent dus een echte doorzetter.
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in de zorgsector;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de zorgwereld;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de zorg of dienstverlenende sector;
 • Ervaring met detachering is een pré;
 • Je bent enthousiast om te werken bij een jong en dynamisch bedrijf;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Je staat open voor feedback en je wilt jezelf continu verbeteren en ontwikkelen.

Geïnteresseerd? 

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via Quirijn Kanters, recruitment specialist of via ons algemene nummer: 085-1304545 . Wij horen graag wat jouw ambities in de zorg zijn!

Solliciteer direct!

 • Upload je bestanden als PFD
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf.
  Je gaat ermee akkoord dat wij je gegevens ontvangen, gebruiken en verwerken om contact met je op te nemen naar aanleiding van je reactie op deze vacature.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Deze pagina delen