Verpleegkundige

Hoe ontwikkel jij jezelf als verpleegkundige? Wij helpen jou je doel helder te krijgen en te bereiken!

Lees verder


Wil je snel weten of werken bij TalentCare bij jou past?

Doe dan de test!

In 10 vragen is helder of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Geef bij elke vraag het antwoord dat het meest bij jou past. Welk percentage scoor jij? Veel plezier!

Hoe kan ik verder groeien?

Heb jij een helder beeld van jouw toekomst als verpleegkundige? Weet je al in welke werkomgeving je het meest tot je recht komt? Bij TalentCare hoef je niet direct te kiezen. Sterker nog, wij geloven dat je het vak pas echt in de praktijk ervaart. En bieden je de ruimte om die ervaring op te doen. Zo ontdek je vanzelf waar jouw werkgeluk ligt.

Kom kennismaken

Haal het beste uit jezelf

Bij TalentCare bepaal jij je doel. Samen inventariseren we welk ontwikkelpad daarbij past. Jij houdt de regie, wij ondersteunen. Ons ontwikkelprogramma is voor startende en ervaren verpleegkundigen. Met afwisselende opdrachten en modules uit ons opleidingsaanbod in de WeCareAcademy. Jouw Persoonlijke Ontwikkelplan start met de vraag: wat wil ik?

Meld je aan

Chiel Greuter

Manager Operatie + Verpleegkundige

“TalentCare helpt om je doel helder te krijgen én te bereiken. Hier kan het wel!”

Onze verbeterinitiatieven

TalentCare zet zich in om de zorg te verbeteren. Niet groots en meeslepend, maar in kleine stapjes en van binnenuit. Als verpleegkundige draag je daar onder meer aan bij met een concreet verbeterinitiatief op jouw werkplek. Bij iedere opdracht mag je daar 2 volle dagen van je tijd aan besteden.

→ Bekijk verbeterinitiatieven

WeCareAcademy

Een greep uit ons aanbod:

  • Communicatie en samenwerking
  • Intervisie en coaching
  • Uniek persoonlijk leiderschapsprogramma

Jij bepaalt in je Persoonlijk Ontwikkelplan welke onderdelen voor jou waardevol zijn.

Onze missie

Wij staan voor betere zorg met persoonlijke aandacht. Ook voor jou als zorgverlener! Dat start al bij de persoonlijke kennismaking. En krijgt een vervolg in het introductieprogramma. Wie ben jij? Wat vind je belangrijk? Hoe ga je goed voorbereid naar je eerste opdracht? Bij TalentCare sta je er niet alleen voor.

Je krijgt persoonlijke én vakinhoudelijke begeleiding met een interne mentor, intervisie en ontwikkelmodules uit de WeCareAcademy. En we dagen je continu uit om zelfbewust en nieuwsgierig naar je vak en je opdracht te kijken. Hoe maak jij het verschil?

Dat wil ik ook

 

Onze Vacatures

Wij zijn altijd blij met enthousiaste verpleegkundigen die ons team willen versterken. Bij TalentCare ga je aan de slag met opdrachten die jou verder helpen. Wij hebben altijd meerdere plekken in de ouderenzorg en de psychiatrie. Of misschien spreekt het werk van verpleegkundige in de bedrijfs- en verzekeringswereld jou meer aan? Samen bepalen we welke werkervaring jou het meeste biedt. Zodat je straks succesvol doorstroomt naar jouw droombaan.

→ Lees verder

Solliciteren?

Hoe werkt het sollicitatieproces?

 

Kom gezellig langs!

We zijn benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen. Ons inloop spreekuur is elke week dinsdag om 11 uur en woensdag om 16 uur. Of plan een kennismakingsafspraak

Plan afspraak

Laten we samen de zorg verbeteren!

  • Afwisselend werk op verschillende plekken
  • Persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling samen met artsen en apothekers
  • Goede arbeidsvoorwaarden: 1 schaal hoger dan CAO en een lease auto
  • Ruimte om tijdens je opdracht een concreet verbeterinitiatief uit te werken
  • Persoonlijke aandacht voor patiënten én voor jou

Solliciteer direct