Studenten

Ben jij student farmacie, geneeskunde of verpleegkunde? Grijp dan nu je kans om geld te verdienen en te ontdekken hoe jouw toekomstige vakgebied eruitziet.

Lees verder

Past TalentCare bij jou?

Doe de test!

In 10 vragen is helder of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Geef bij elke vraag het antwoord dat het meest bij jou past. Welk percentage scoor jij? Veel plezier!

Makkelijk bijverdienen naast je studie en groeien als zorgverbeteraar

Groeien tijdens je studie

Tijdens je studie maak je keuzes die bepalend zijn voor jouw toekomst in de zorg. Deze beslissingen zijn soms lastig omdat je nog weinig praktijkervaring hebt. Daarom biedt TalentCare jou de kans om al vanaf het eerste jaar van je studie kennis te maken met de wereld van de zorg. Je kijkt binnen bij diverse zorgorganisaties en/of apotheken en deelt ervaringen met andere studenten geneeskunde, verpleegkunde en farmacie.

Kom kennismaken

Start meteen met je ontwikkeling

Wij bieden naast je bijbaan scholing en persoonlijke begeleiding. Die stemmen wij af op jouw ontwikkelbehoeften en de bijbaan die jij kiest. Zo doe je een schat aan praktijkkennis en ervaring op en ontdek je al tijdens je studie wat wel en niet bij jou past. Als je na je studie bij TalentCare wilt blijven werken, profiteer je van het TalentCare Ontwikkelprogramma.

Meld je aan

Chiel Greuter

Manager Operatie + Verpleegkundige

“TalentCare helpt om je doel helder te krijgen én te bereiken. Hier kan het wel!”

Onze verhalen

TalentCare creëert een beweging waarin zorgverleners elke dag de grenzen van het zorgsysteem opzoeken en oprekken. Niet groots en meeslepend, maar in kleine stapjes. Laat je inspireren!

WeCareAcademy

  • Startavond
  • Vakinhoudelijk handelen
  • Communicatie en samenwerking
  • Coaching

Samen met je manager bepaal jij je behoeften!

Onze missie

Wij staan voor betere zorg met persoonlijke aandacht. Ook voor toekomstige zorgverleners! Dat start al bij de persoonlijke kennismaking. Wie ben jij? Wat vind je belangrijk? Hoe ga je goed voorbereid naar je eerste werkplek? Bij TalentCare sta je er niet alleen voor.

Je krijgt persoonlijke én vakinhoudelijke begeleiding met coaching en een eigen buddy, loopbaanbegeleiding en ontwikkelmodules uit de WeCareAcademy. En we dagen je continu uit om zelfbewust en nieuwsgierig naar je toekomstige vak te kijken. Hoe maak jij straks het verschil?

Dat wil ik ook

Onze Vacatures

Als student geneeskunde, verpleegkunde of farmacie kan je snel aan de slag met relevante opdrachten die jou helpen groeien. Wij hebben altijd meerdere opdrachten in de ouderenzorg of de apotheek. Kijk welke bijbaan jou het meest aanspreekt en solliciteer.

→ Lees verder

Solliciteren?

Hoe werkt het sollicitatieproces?

 

Kom gezellig langs!

Makkelijk bijverdienen, groeien als zorgverlener in een leuk en gezellig team? Doe mee en solliciteer!

Meteen aan de slag?

  • Snel op sollicitatiegesprek! Digitaal is ook mogelijk.
  • Plan je werk wanneer jij er tijd voor hebt. Je kunt niet altijd pieken
  • Bijbaan in de zorg = lekker voor je cv, lekker voor je portemonnee
  • Bij jou in de buurt: maximaal een half uur met OV of fiets
  • Baangarantie als we blij van elkaar worden

Solliciteer direct