Arts

Weet jij al in welke specialisatie jij volledig tot je recht komt? Wij helpen jou je doel helder te krijgen en te bereiken!

Bekijk video

Waarom TalentCare

Wij ontzorgen de zorg

Het TalentCare team komt zelf uit de zorg. Daarom begrijpen we wat u nodig heeft. En bereiden we onze professionals daar goed op voor. Zodat ze direct inzetbaar zijn. Tijdens hun opdracht blijven we ze ondersteunen en coachen. Daar heeft u geen omkijken naar.

Neem contact op

Hoe kan ik verder groeien?

Heb jij een helder beeld van jouw toekomst als verpleegkundige? Weet je al in welke werkomgeving je het meest tot je recht komt? Bij TalentCare hoef je niet direct te kiezen. Sterker nog, wij geloven dat je het vak pas echt in de praktijk ervaart. En bieden je de ruimte om die ervaring op te doen. Zo ontdek je vanzelf waar jouw werkgeluk ligt.

Kom kennismaken

Haal het beste uit jezelf

Bij TalentCare bepaal jij je doel. Samen inventariseren we welk ontwikkelpad daarbij past. Jij houdt de regie, wij ondersteunen. Ons ontwikkelprogramma is voor startende en ervaren verpleegkundigen. Met afwisselende opdrachten en modules uit ons opleidingsaanbod in de WeCareAcademy. Jouw Persoonlijke Ontwikkelplan start met de vraag: wat wil ik?

Meld je aan

Chiel Greuter

Manager Operatie + Verpleegkundige

“TalentCare helpt om je doel helder te krijgen én te bereiken. Hier kan het wel!”

Onze verbeterinitiatieven

TalentCare zet zich in om de zorg te verbeteren. Niet groots en meeslepend, maar in kleine stapjes en van binnenuit. Als verpleegkundige draag je daar onder meer aan bij met een concreet verbeterinitiatief op jouw werkplek. Bij iedere opdracht mag je daar 2 volle dagen van je tijd aan besteden.

WeCareAcademy

Een greep uit ons aanbod:

 • Managen van de apotheek
 • Communicatie en samenwerking
 • Intervisie en coaching
 • Uniek jaarlijks persoonlijk leiderschapsprogramma

Jij bepaalt in je Persoonlijk Ontwikkelplan welke onderdelen voor jou waardevol zijn.

Onze missie

Wij staan voor betere zorg met persoonlijke aandacht. Ook voor jou als zorgverlener! Dat start al bij de persoonlijke kennismaking. En krijgt een vervolg in het introductieprogramma. Wie ben jij? Wat vind je belangrijk? Hoe ga je goed voorbereid naar je eerste opdracht? Bij TalentCare sta je er niet alleen voor.

Je krijgt persoonlijke én vakinhoudelijke begeleiding met een interne mentor, intervisie en ontwikkelmodules uit de WeCareAcademy. En we dagen je continu uit om zelfbewust en nieuwsgierig naar je vak en je opdracht te kijken. Hoe maak jij het verschil?

 

Dat wil ik ook

 

Onze Vacatures

Wij zijn altijd blij met enthousiaste verpleegkundigen die ons team willen versterken. Bij TalentCare ga je aan de slag met opdrachten die jou verder helpen. Wij hebben altijd meerdere plekken in de ouderenzorg en de psychiatrie. Of misschien spreekt het werk van verpleegkundige in de bedrijfs- en verzekeringswereld jou meer aan? Samen bepalen we welke werkervaring jou het meeste biedt. Zodat je straks succesvol doorstroomt naar jouw droombaan.

→ Lees verder

Waarom TalentCare

Wij ontzorgen de zorg

Het TalentCare team komt zelf uit de zorg. Daarom begrijpen we wat u nodig heeft. En bereiden we onze professionals daar goed op voor. Zodat ze direct inzetbaar zijn. Tijdens hun opdracht blijven we ze ondersteunen en coachen. Daar heeft u geen omkijken naar.

Neem contact op

Referentie

‘TalentCare ziet dat apothekers zich steeds meer moeten specialiseren, afhankelijk van de cliënten die zij bedienen. Daarnaast heeft de sector de afgelopen jaren fors moeten bezuinigen. De positieve drive en strategische manier van denken van TalentCare zijn van meerwaarde voor onze sector. Inmiddels hebben zo’n vijftien zorgverleners van TalentCare bij ons gewerkt. Bij hen zie ik dezelfde passie voor het vak als bij de directie van TalentCare. En dezelfde constructieve energie.’ Percy Thio, eigenaar Thio Pharma

Neem contact op

 

Samen de zorg verbeteren

Betaalbaarheid en werkdruk; hoe zit het met de houdbaarheid van het Nederlandse zorgsysteem? Wij kennen de worsteling om de best mogelijke patiëntenzorg te kunnen verlenen. En toch geloven we dat het beter moet en beter kán. Precies daarom blijven we onze professionals uitdagen om hun eigen grenzen en die van het systeem op te zoeken. Spreekt dit u aan? Laten we dan onze krachten bundelen. Door samen te werken aan een betere zorg met persoonlijke aandacht.

Neem contact op

Stefan Ottenbros

Directeur + Apotheker

Als apotheker doe je zoveel méér dan alleen medicijnen verstrekken. Het is een allround vak als teamspeler, logistiek jongleur en manager van de apotheek

Concrete verbeterinitiatieven

We stimuleren onze professionals continu om zelfbewust en nieuwsgierig naar hun vak en hun opdracht te kijken: “Hoe maak jij het verschil”? Daarom krijgen ze ook de ruimte om concrete verbeterinitiatieven op te pakken. Initiatieven die een positief effect hebben op uw zorgkwaliteit Bij iedere opdracht mogen ze daar 2 volle dagen van hun tijd aan besteden. Op onze kosten.

TalentCare garandeert

 • Continuïteit
 • Flexibiliteit
 • Begeleiding & coaching
 • Afspraak = afspraak
 • Marktconform tarief

Hoe wij u kunnen helpen

TalentCare ontwikkelt en detacheert APNIOS, beherend apothekers en specialisten die graag een verschil maken. Die met een frisse blik en kennis van zaken helpen om uw apotheek nog beter te laten draaien.

Wij begeleiden en coachen ze daarbij. Met wisselende opdrachten, intervisie en opleidingen uit onze eigen WeCareAcademy. Uw klanten plukken daar de vruchten van. Zij ervaren dat het echt kan: goede zorg met persoonlijke aandacht.

Dat wil ik ook

TalentCare werkt

 • Met zo’n 120 direct inzetbare zorgprofessionals
 • Voor ruim 50 eerstelijns zorginstellingen
 • In heel Nederland
 • Voor een betere zorg met persoonlijke aandacht
 • Tegen marktconforme tarieven

Solliciteren

Hoe werkt het sollicitatieproces?

 

Doe je mee?

Groeien in je vak met wisselende opdrachten. Zet jouw talenten in om de zorg te verbeteren. Want wij geloven dat je van binnenuit het verschil kunt maken. Doe je mee?

Laten we samen de zorg verbeteren!

 • Afwisselend werk met 3 tot 4 opdrachten
 • Persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling
 • Ruimte om tijdens je opdracht een concreet verbeterinitiatief uit te werken

Solliciteer direct