Apotheker

Heb jij als apotheker ook het idee dat je van meer betekenis kunt zijn? Kom met jouw talenten en expertise het verschil maken!

Test: past TalentCare bij mij?
Afwisseling en ontwikkeling
Vakmanschap en ondernemerschap
Onze missie in de praktijk
Solliciteren

Bekijk video

Wil je snel weten of werken bij TalentCare bij jou past?

Doe dan de test!

In 10 vragen is helder of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Geef bij elke vraag het antwoord dat het meest bij jou past. Welk percentage scoor jij? Veel plezier!

“Ik vind het leuk om ingewikkelde dingen begrijpelijk uit te leggen aan patiënten”

Solliciteren

Nieuwe generatie apothekers maakt het verschil

Als apotheker ben jij de onmisbare schakel tussen arts en patiënt. Je zorgt voor de juiste medicatie. Voor verlichting, uitleg, geruststelling. Hoe kun je daarbij het verschil maken? Wat kun je beter, slimmer of anders doen? Wij dagen je continu uit om dat te onderzoeken. In jezelf én in je opdrachten. Want met jouw frisse blik en kennis van zaken ben je een waardevolle sparringpartner voor je opdrachtgevers. Zo draag je direct bij aan een betere zorgkwaliteit. En herken je steeds beter waar jouw werkgeluk ligt.

Kom kennismaken

Haal het beste uit jezelf

Goed voor anderen kunnen zorgen begint met goed voor jezelf zorgen. Jouw werkplezier en groei zijn onze vertrekpunten. Samen bepalen we welk ontwikkelpad daarbij past. Jij houdt de regie, wij ondersteunen. Met afwisselende opdrachten bij meerdere apotheken en relevante modules uit ons opleidingsaanbod in de WeCareAcademy. Over leidinggeven bijvoorbeeld, of het managen van een apotheek. Jouw Persoonlijke Ontwikkelplan start met de vraag: wat wil ik?

Meld je aan

Stefan Ottenbros

Directeur + Oprichter + Apotheker

“Als apotheker doe je zoveel méér dan alleen medicijnen verstrekken. Het is een allround vak als teamspeler, logistiek jongleur en manager van de apotheek.”

Solliciteren

Onze verbeterinitiatieven

TalentCare zet zich in om de zorg te verbeteren. In kleine stapjes en van binnenuit. Als APNIOS, beherend apotheker of specialist draag je daar onder meer aan bij met een concreet verbeterinitiatief op jouw werkplek. Een procesvereenvoudiging bijvoorbeeld, of een verbeterde relatie met de huisartsenpraktijk.

WeCareAcademy

Een greep uit ons aanbod:

  • Managen van de apotheek
  • Communicatie en samenwerking
  • Intervisie en coaching
  • Uniek jaarlijks persoonlijk leiderschapsprogramma

Jij bepaalt in je Persoonlijk Ontwikkelplan welke onderdelen voor jou waardevol zijn.

Onze missie

Wij staan voor betere zorg met persoonlijke aandacht. Ook voor jou als zorgverlener! Dat start al bij de persoonlijke kennismaking. En krijgt een vervolg in het introductieprogramma. Wie ben jij? Wat vind je belangrijk? Hoe ga je goed voorbereid naar je eerste opdracht? Bij TalentCare sta je er niet alleen voor.

Je krijgt persoonlijke én vakinhoudelijke begeleiding met een interne mentor, intervisie en ontwikkelmodules uit de WeCareAcademy. En we dagen je continu uit om zelfbewust en nieuwsgierig naar je vak en je opdracht te kijken. Hoe maak jij het verschil?

Dat wil ik ook

Onze Vacatures

Ben jij APNIOS en zoek je relevante werkervaring om snel met je opleiding te kunnen starten? Of ben je al beherend apotheker of specialist? Wij zijn altijd blij met enthousiaste zorgverleners die het team komen versterken. Of je nu aan het begin van je carrière staat of toe bent aan een nieuwe uitdaging. Voor gemotiveerde apothekers hebben wij altijd plek.

→ Lees verder

Solliciteren?

Hoe werkt het sollicitatieproces?

 

Telefonische kennismaking: wie zijn wij?

Gesprek 1:

wat is jouw verhaal?

Gesprek 2:

jij als zorgverbeteraar

Contract Tekenen

Introductieweek

Start als zorgontwikkelaar

Kom gezellig langs!

We zijn benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen. Ons inloop spreekuur is elke week dinsdag om 11 uur en woensdag om 16 uur. Of plan een kennismakingsafspraak

Plan afspraak

Laten we samen de zorg verbeteren!

  • Dynamische werkomgeving met verschillende (kortere) opdrachten
  • Persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, incl. bedrijfsvoering van apotheek
  • Ruimte voor verbeterinitiatieven op locatie
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden en lease-auto<

Solliciteer direct