Care4Life programma voor zorgverleners

Als jij jezelf goed kent, functioneer je beter. Daarom hechten we bij TalentCare veel belang aan een leven lang leren. Ontdek je drijfveren, valkuilen en talenten zodat je gerichter keuzes maakt en met meer zelfvertrouwen in je werk staat.

Betere zorg begint bij jezelf

Onze zorgverleners willen impact maken in de zorg. Ze kiezen voor TalentCare omdat we ze meer bieden dan een baan. Onze basisartsen en verpleegkundigen volgen een Persoonlijk Leiderschap traject via de WeCareAcademy: de ideale combinatie van praktijkervaring, training en coaching. Zo leer je jezelf beter kennen en haal je meer energie en plezier uit je werk. Nu en in de toekomst!

Ontdek je eigen talenten

Bij TalentCare werk je vanuit een vaste basis bij verschillende zorginstellingen. Zo doe je in korte tijd bij veel verschillende werkplekken en vakgebieden relevante werkervaring op en weet je beter wat wel en niet bij je past.

Wij bieden praktijkervaring in diverse specialismen de zorg
ANIOS Verzekeringsgeneeskunde/ ANIOS Spoedeisende hulp

Versnel je ontwikkeling

Via onze WeCareAcademy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling, waardoor je naast vakverdieping ook veel andere skills meekrijgt. Vooral ook vaardigheden die je tijdens je opleiding niet leert. We bieden je ondersteuning en reiken je tools aan om een positieve impact op de werkvloer te maken en sterk in je werk te staan.

Werken in de zorg

Als member van onze care-community kun je rekenen op onze aandacht en support. Want als jij de hele dag voor anderen zorgt, wie zorgt er dan voor jou? Bij TalentCare gaan we voor optimaal werkgeluk bij al onze medewerkers. Dus ook met moderne arbeidsvoorwaarden aangepast op jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Wij bieden persoonlijke ontwikkeling
Portret_EstherVinke_web

Arts

Esther Vinke

“TalentCare is geschikt voor mensen die in de eerstelijnszorg willen werken en op zoek zijn naar ervaring voordat zij solliciteren naar een opleidingsplek.”

Overzicht van onze arbeidsvoorwaarden

Alle pluspunten op een rij

Werken aan betere zorg

Zorgverleners van TalentCare zetten zich actief in om de zorg te verbeteren. In kleine stapjes, eerst door aan de slag te gaan met een persoonlijk ontwikkeldoel zodat jij uiteindelijke een betere zorgverlener wordt. Dat is precies waar het bij TalentCare om draait; een betere zorg met persoonlijke aandacht voor iedereen. Laat je inspireren!

Neem contact met ons op

Wil je weten wat TalentCare voor jou kan betekenen? We gaan graag met je in gesprek.

WCG Illustraties2 Podium