Persoonlijk leiderschap voor zorgverleners

Als jij jezelf goed kent, functioneer je beter. Daarom hechten we bij TalentCare veel belang aan het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Ontdek je drijfveren, valkuilen en talenten zodat je gerichter carrièrekeuzes maakt en met meer zelfvertrouwen in je werk staat.

Betere zorg begint bij jezelf

Onze zorgverleners willen impact maken in de zorg. Ze kiezen voor TalentCare omdat we ze meer bieden dan een baan. Onze basisartsen en verpleegkundigen volgen een Persoonlijk Leiderschap traject via de WeCareAcademy: de ideale combinatie van praktijkervaring, training en coaching. Zo leer je jezelf beter kennen en haal je meer energie en plezier uit je werk. Nu en in de toekomst!

Ontdek je eigen talenten

Wij bieden praktijkervaring in diverse specialismen de zorg
Wij bieden veel vakinhoudelijk onderwijs aan onze zorgverleners

Versnel je ontwikkeling

Werk zorgeloos in de zorg

Wij bieden persoonlijke ontwikkeling

Meer weten over ons Persoonlijk Leiderschap Traject?

Portret_EstherVinke_web

Arts

Esther Vinke

“TalentCare is geschikt voor mensen die in de eerstelijnszorg willen werken en op zoek zijn naar ervaring voordat zij solliciteren naar een opleidingsplek.”

Overzicht van onze arbeidsvoorwaarden

Alle pluspunten op een rij

Werken aan betere zorg

Zorgverleners van TalentCare zetten zich actief in om de zorg te verbeteren. In kleine stapjes, eerst door aan de slag te gaan met een persoonlijk ontwikkeldoel zodat jij uiteindelijke een betere zorgverlener wordt. Dat is precies waar het bij TalentCare om draait; een betere zorg met persoonlijke aandacht voor iedereen. Laat je inspireren!

Neem contact met ons op

Wil je weten wat TalentCare voor jou kan betekenen? We gaan graag met je in gesprek.