Persoonlijk leiderschap voor verpleegkundigen

De beste zorg met persoonlijke aandacht start bij jou.

Verpleegkundigen volgen het Persoonlijk Leiderschap Programma bij TalentCare

Voor bevlogen verpleegkundigen

Bij TalentCare snappen we als geen ander wat jij dagelijks meemaakt op de werkvloer. Werken in de zorg vraagt soms veel van onze zorgverleners. Daarom bieden we je begeleiding, coaching training en vakinhoudelijk onderwijs naast je werk. Zo sta je als verpleegkundige een stuk steviger in je schoenen en ga je voor maximaal werkplezier.

Persoonlijk leiderschap voor Verpleegkundigen

Persoonlijk leiderschap traject

Angelique Hin gaat in opleiding tot Verpleegkundig specialist

Verpleegkundig specialist i.o.

Angelique Hin

"TalentCare is een mooi vertrekpunt gebleken voor mijn carrière als verpleegkundige. Ik heb niet alleen een zetje in de goede richting gekregen, maar sta nu ook beter stil bij wat ik allemaal al heb bereikt."

Intervisie voor verpleegkundigen

Wat betekent dit voor jou?

Annemiek Gottschalk is manager zorgverleners binnen het team van TalentCare

Manager zorgverleners bij TalentCare + Verpleegkundige

Annemiek Gottschalk

"Als verpleegkundige weet ik hoeveel passie iedereen voor het vak heeft. Die passie mag meer beloond worden met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Wil je weten hoe wij dat doen?"

Illustratie zorgverleners op trampoline

Passen wij bij elkaar? Doe de test!

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Doe de test en binnen 3 minuten weet jij of TalentCare bij jou past.

Een unieke en bewezen succesvolle aanpak!

Hoe werkt het?

Jij bent een ambitieuze hbo-verpleegkundige die zich verder wil ontwikkelen en bereid is om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Naast relevante werkervaring, doorloop je via onze eigen WeCareAcademy een uniek 3-fasen programma. Hier leer je jezelf beter kennen, krijg je inzicht in de kracht van communicatie en samenwerking én leer je de vaardigheden om een positieve impact op de werkvloer te maken.

Hoe jouw ontwikkeling eruitziet, dat bepaal jij zelf. Maar je staat er zeker niet alleen voor. Een hele club mensen staat voor je klaar: collega’s (artsen en verpleegkundigen, coaches, mentoren en natuurlijk je manager. Zó heb jij alle kans om je te ontwikkelen tot de verpleegkundige die jij wilt zijn!

Alle pluspunten op een rij

Neem contact met ons op

Wil je weten wat TalentCare voor jou kan betekenen? We gaan graag met je in gesprek.

Illustratie zorgverleners op podium