Manager Zorgverleners vacature | TalentCare

Vacature

Manager Zorgverleners vacature

Heb jij ervaring als manager in de zorg of het bedrijfsleven? En wil jij jonge artsen én verpleegkundigen helpen hun dromen en ambities in de zorg waar te maken? Binnen de rol van Manager Zorgverleners komen jouw ervaring binnen de zorg, enthousiasme voor ontwikkeling en aandacht voor mensen samen. Zo draag jij elke dag bij aan betere zorg.

Wat ga je doen?

Als manager zorgverleners ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening aan onze opdrachtgevers, zorginstellingen binnen de eerste lijn. Je geeft dagelijks leiding aan een team van circa 30 artsen en verpleegkundigen, die aan het werk zijn bij onze opdrachtgevers. Samen met hen bepaal jij de doelen van hun ontwikkeltraject. Jij zorgt ervoor dat deze worden vastgelegd én behaald zodat zij op termijn kunnen uitstromen naar het specialisme van hun keuze.

Jij fungeert als spin in het web van de organisatie en schakelt direct met ons team Opdrachtgevers over de best passende opdrachten. Daarnaast bepaal je in overleg met de manager van onze eigen WeCareAcademy over het ontwikkelprogramma van onze zorgverleners. Je geeft mede richting aan de versnelde persoonlijke en vakinhoudelijke groei van onze zorgverleners en begeleidt hen bij hun zorgverbeterinitiatieven. Je houdt daarvoor ook nauw contact met onze opdrachtgevers en schakelt snel als er onverhoopt problemen zijn. Als manager van jouw team zorgverleners zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Wie zijn wij?

TalentCare is een zorgorganisatie met zorgverleners verspreid door heel Nederland. Wij zijn de nieuwe generatie zorgverleners. Onze zorgprofessionals zijn talentvolle artsen en verpleegkundigen met de ambitie om het zorgsysteem te verbeteren. Ze zijn werkzaam op verschillende werkplekken, en in verschillende vakgebieden. Onze zorgverleners kiezen voor TalentCare omdat we ze meer bieden dan een baan. Basisartsen en verpleegkundigen volgen bij ons een persoonlijk ontwikkeltraject: de ideale combinatie van praktijkervaring, training en coaching. Zij onderzoeken verschillende werkplekken en vakgebieden en werken tegelijkertijd via onze WeCareAcademy aan persoonlijke groei, vakverdieping en soft skills.

Wie zoeken wij?

Je hebt al meerdere jaren werkervaring opgedaan als manager in de zorg of het bedrijfsleven en wilt graag een volgende stap in je carrière zetten. Je hebt een passie voor het ontwikkelen en binden van mensen en bent oprecht geïnteresseerd in het bedrijf en de mensen die bij ons werkzaam zijn.

 • WO-niveau (ben je zorgverlener, dit is een pré).
 • Je bent minimaal 32 uur per week inzetbaar.
 • Je hebt een coachende leiderschapsstijl.
 • Je bent gewend te sturen op samenwerking, verbetering en resultaten.
 • Je ademt passie, gedrevenheid en lef om de zorg te verbeteren.
 • Je wilt samen met ons het beste zorgbedrijf van Nederland worden.

Wat bieden we jou?

We bieden jou een plek in deze ambitieuze club mensen die zich vol passie zich inzet om de zorg in Nederland naar een hoger plan te tillen. Met deze mensen maak je regelmatig uitstapjes en drink je gezellig op vrijdagmiddag een borrel en deel je jouw verhaal tijdens het leiderschapsweekend.

Je komt in een warm en hecht team terecht met korte lijnen waardoor je snel kan schakelen. In deze baan krijg je de unieke kans om al jouw talenten in te zetten voor de ontwikkeling van onze zorgverleners, maar ook voor jouw eigen ontwikkeling. Je werkt met een groep gepassioneerde en gemotiveerde mensen die zichzelf continue doelgericht ontwikkelen.

 • MacBook Pro, iPhone en een leaseauto. 
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur). 
 • Innovatieve pensioenregeling. 
 • Dynamische en flexibele werkomgeving met korte lijnen.
 • Ruime doorgroeimogelijkheden; The floor is yours. 

Goed voor jezelf zorgen

In juni 2021 zijn we uitgeroepen tot Best Workplace Nederland in de categorie medium grote organisaties. Hier zijn we trots op! Vooral omdat het een erkenning is voor goed werkgeverschap. Iets dat we ongelofelijk belangrijk vinden. Persoonlijke aandacht voor al onze medewerkers is wat ons betreft dé sleutel tot werkgeluk. Want als jij de hele dag voor anderen zorgt, wie zorgt er dan voor jou?

Samen met jou investeren we daarom in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt training specifiek gericht op jouw functie en je neemt deel aan het algemeen onderwijs en intervisie met het kernteam. Ook ons jaarlijks leiderschapsweekend mag je natuurlijk niet missen!

Betrokken, behulpzaam en bevlogen

Wij hebben de ambitie om de beste werkgever in de zorg te zijn. Daar doen we elke dag onze uiterste best voor door collega’s en patiënten met persoonlijke aandacht te benaderen.

Je leest er alles over in ons Cultuurboek.

Sollicitatieprocedure

Wij vinden het erg belangrijk dat wij goed bij jou passen. Daarom voeren wij een uitgebreide sollicitatieprocedure, waarin naast meerdere gesprekken ook een cognitieve capaciteitentest wordt afgenomen. Uiteraard houden wij rekening met de laatste stand van zaken rond de coronamaatregelen.

Bij TalentCare vinden wij het ook belangrijk dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Wij zijn ervan overtuigd dat we als diverse en inclusieve organisatie niet alleen effectiever en innovatiever zijn, maar dat samenwerken zo ook leuker wordt. Wij nodigen iedereen, ongeacht gender, leeftijd, culturele achtergrond, inzetbaarheid, opleidingsachtergrond, persoonlijkheid, religieuze achtergrond en seksuele oriëntatie, graag uit op onze vacature te solliciteren.

Ben jij de versterking die wij zoeken?

Jeroen Wijnen

Marketeer

Jeroen Wijnen

Is jouw interesse gewekt?
Neem contact met mij op!

Stuur me een mail, of plan direct een afspraak in. Ik hoop je snel te spreken.