Manager Zorgverleners vacature @ Talentcare

Vacature

Manager Zorgverleners vacature

Zet jij jouw ervaring in om zorgverleners ‘van beter naar best’ te helpen?

Ben jij zelf arts en wil jij jonge artsen helpen om steviger in hun schoenen te staan? Dan is een baan als Manager Zorgverleners bij TalentCare dé plek voor jou! Met jouw ervaring, enthousiasme en aandacht voor mensen, is geen dag hetzelfde.

Wie zijn wij?

TalentCare ontwikkelt de nieuwe generatie zorgverleners. Voor de best mogelijke zorg met persoonlijke aandacht.

TalentCare is opgericht door en voor zorgverleners. Wij bieden jonge artsen en verpleegkundigen ontwikkelprogramma’s om versneld te groeien in hun persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Dat doen wij alleen met de beste zorgprofessionals, die persoonlijk en in hun vak willen groeien. 

Wie ben jij?

Jij hebt als arts in de zorg gewerkt. Daarnaast heb je misschien al een paar jaar ervaring met het aansturen van een team, of heb je in ieder geval leidinggevende ambities. Aandacht voor patiënten start met aandacht voor je eigen zorgverleners en jij weet dat mensen het verschil maken.

Als Manager zorgverleners stel jij hen in staat om te leren en zichzelf te leren kennen. Zo draag je bij aan hun groei en kunnen ze het verschil maken op hun werk. Jij bent iemand die voor ze klaar staat met een luisterend oor, die weet hoe de druk soms voelt en je reikt hen tools aan om daarmee om te gaan.

Jij kunt zelf goed je werk plannen en geniet ervan om jonge mensen het stuur van hun eigen leven in handen te leren nemen. Je bent stevig genoeg om ook de lastige gesprekken te (leren) voeren en kunt sturen als dat nodig is. Je bent gewend doelen te stellen en te halen.

Jouw missie

Met persoonlijke aandacht stel jij de ontwikkeling van onze zorgverleners centraal. Als manager begeleid je hen met als doel het succesvol afronden van het ontwikkelprogramma. Jouw zorgverleners gaan aan de slag bij onze opdrachtgevers binnen de eerstelijnszorg. Samen met de zorgverlener zorg jij ervoor dat er ontwikkeldoelen worden vastgesteld en dat deze aan het eind van het traject zijn behaald zodat hij / zij uitstroomt in het specialisme van zijn / haar keuze. Je maakt van iedere medewerker een ambassadeur van TalentCare. Tevens begeleid je de zorgverlener bij het initiëren en uitvoeren van verbeterinitiatieven. Zo maken we de zorg elke dag een stapje beter.

Hoe ziet je dag eruit?

Je geeft leiding aan een team van circa 30 zorgprofessionals, die bij diverse opdrachtgevers werken. Je begeleidt hen bij hun persoonlijke ontwikkeling en het maken van loopbaankeuzes. Elke dag daag jij jouw mensen uit om de beste zorgverlener te worden die ze kunnen zijn.

Als spin in het web van de organisatie werk je veel samen met collega’s van diverse teams. Met hen kijk je hoe we de best passende opdrachten vinden bij de loopbaan die onze professionals ambiëren. Daarnaast selecteer je nieuwe artsen en coach jij de zorgprofessionals in je eigen team. Vanuit jouw kennis en ervaring denk je mee over de inhoud en ontwikkeling van onze ontwikkelprogramma’s. Zo maken wij samen de zorg in Nederland beter.

Wat bieden we jou?

Kiezen voor TalentCare betekent óók goed zorgen voor jezelf. Samen met jou investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling, individueel en als onderdeel van het team.

 • Werken met mensen die net als jij een groot hart voor de zorg hebben;
 • Een enthousiast jong en gedreven team met informele sfeer;
 • Een organisatie waar alle ruimte is voor jouw ideeën en expertise;
 • Salaris naar ervaring: tussen €3500 – €4500 en een lease auto;
 • Een persoonlijk plan voor doorgroei in onze snelgroeiende organisatie.

En wat vragen wij van jou?

 • Afgeronde opleiding tot arts en ervaring in de zorg;
 • Een uitstekende gesprekstechniek. Jij kan luisteren en sturen;
 • Coachende leiderschapsstijl, ervaring met het ontwikkelen van mensen en daarin adviseren;
 • Samenwerken als kerncompetentie, hand in hand met resultaatgerichtheid;
 • Onze kernwaarden zijn jou op het lijf geschreven; Verwonderen en genieten, Leren en reflecteren, We zijn onszelf en doen het samen.

Reageer je van buiten onze organisatie op deze vacature? Dan vragen we van jou:

 • Tussen 2 en 5 jaar leidinggevende ervaring of de ambitie dit snel te leren;
 • Ervaring in een commerciële organisatie is een pré.

Sollicitatieprocedure

Wij vinden het uitermate belangrijk dat wij goed bij jou passen. Daarom voeren wij een uitgebreide sollicitatieprocedure, waarin naast meerdere gesprekken ook een cognitieve capaciteitentest wordt afgenomen.

We houden in deze tijd de situatie rond corona uiteraard nauwlettend in de gaten. Hierdoor is het mogelijk dat (een deel van) de sollicitatieprocedure digitaal zal plaatsvinden.

Ben jij de versterking die wij zoeken?

Carline Lendering

Loopbaanadviseur

Carline Lendering

Is jouw interesse gewekt?
Neem contact met mij op!

Stuur me een mail, of plan direct een afspraak in. Ik hoop je snel te spreken.