Vacature Manager Zorgcoördinatie - TalentCare

Vacature

Vacature Manager Zorgcoördinatie

Help jij ons om de beste werkgever in de zorg te worden?

Wij zoeken per direct versterking voor ons team Zorgcoördinatie. Ben jij een gedreven accountmanager en/of relatiebeheerder die bestaande partnerships niet alleen weet te onderhouden maar deze ook verder kan ontwikkelen? Dan ben jij mogelijk geschikt voor de rol van manager zorgcoördinatie.

Wie zijn wij?

TalentCare is opgericht voor en door zorgverleners. Onze passie is het ontwikkelen van onze zorgverleners en daardoor het verbeteren van de zorg. Wij zijn een zorgorganisatie die patiënten in de eerste- en tweedelijn verpleegt en behandelt. Onze missie is het verlenen van de best mogelijke zorg, met persoonlijke aandacht. Onze mensen hebben het lef om in actie te komen als er iets niet klopt of beter kan. Wij geloven dat mensgerichte zorg begint bij de zorgverbeteraars van TalentCare. Wij laten zien: het kan wél.

Jouw profiel:

Jij bent een echte verbinder die ook graag nieuwe deuren opent. Als je een kans ziet zet je je tanden erin en laat je niet meer los. Je overziet het gehele proces bij de inzet van onze zorgverleners, bouwt duurzame relaties met opdrachtgevers, schakelt snel en bedenkt out-of-the-box oplossingen. Jouw werk zorgt ervoor dat de artsen en verpleegkundigen van TalentCare de juiste plek vinden bij onze opdrachtgevers en daardoor optimaal kunnen presterenen zichzelf kunnen ontwikkelen.

 • Je hebt minimaal een HBO diploma.
 • Je bent minimaal 32 uur per week inzetbaar.
 • Je hebt 2 tot 10 jaar ervaring als accountmanager, relatiemanager en/of recruiter.
 • Ervaring met de zorg en/of detachering is een sterke pré.
 • Je ademt passie, gedrevenheid en lef om de zorg te verbeteren en jezelf te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Tijdens jouw werk regel je de inzet van onze zorgverleners bij onze opdrachtgevers. Je werkt nauw samen met de managers van ons team zorgverleners, die verantwoordelijk zijn voor het begeleiden van onze artsen en verpleegkundigen en hun ontwikkeltraject. Je schakelt met onze loopbaanadviseurs, zodat je de opdrachtgevers goed kunt helpen bij hun vraagstukken. Als accountmanager kom je voor veel uitdagingen te staan. Je coördineert het gehele proces vanaf benadering van nieuwe opdrachtgevers tot het sluiten, in stand houden en uitbreiden van de samenwerking. Je bent dan ook verantwoordelijk voor voldoende nieuwe instroom van opdrachtgevers. Onze accountmanagers werken specifiek per sector (GGZ, ouderenzorg, sociale geneeskunde of ziekenhuizen).

Wat bieden we jou?

Wij zijn een dynamisch en jong team met de ambitie om de zorg in Nederland te verbeteren. Hiervoor hebben we onze eigen WeCareAcademy opgericht waarin we onze nieuwe generatie zorgprofessionals (artsen en verpleegkundigen) en ons kernteam een intensief ontwikkelprogramma aanbieden. We bieden jou een plek in deze ambitieuze club mensen die zich vol passie zich inzet om de zorg in Nederland naar een hoger plan te tillen.

Met deze mensen maak je regelmatig uitstapjes en drink je gezellig op vrijdagmiddag een borrel. Je komt in een warm en hecht team terecht met korte lijnen waardoor je snel kan schakelen. Met dit team dans je op de bar tijdens onze gezamenlijke uitjes en deel je jouw verhaal tijdens het persoonlijk leiderschapsweekend. In deze baan krijg je de unieke kans om al jouw talenten in te zetten voor verbetering van de zorg en jouw eigen ontwikkeling. Je werkt met een groep gepassioneerde en gemotiveerde mensen die zichzelf continue doelgericht ontwikkelen.

 • MacBook Pro, iPhone en een leaseauto 
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) 
 • Innovatieve pensioenregeling 
 • Dynamische en flexibele werkomgeving met korte lijnen
 • Ruime doorgroeimogelijkheden; the floor is yours 
 • Zekerheid: een vast salaris zonder bonussen

Goed voor jezelf zorgen

Kiezen voor TalentCare betekent óók goed zorgen voor jezelf. Samen met jou investeren we in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt training specifiek gericht op jouw functie en je neemt deel aan het algemeen onderwijs en intervisie met het kernteam. Ook ons jaarlijks leiderschapsweekend en mag je natuurlijk niet missen!

Sollicitatieprocedure

Wij vinden het uitermate belangrijk dat wij goed bij jou passen. Daarom voeren wij een uitgebreide sollicitatieprocedure, waarin naast meerdere gesprekken ook een cognitieve capaciteitentest wordt afgenomen.

We houden in deze tijd de situatie rond corona uiteraard nauwlettend in de gaten. Hierdoor is het mogelijk dat (een deel van) de sollicitatieprocedure digitaal zal plaatsvinden.

Bij TalentCare vinden wij het belangrijk dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Wij zijn ervan overtuigd dat we als diverse en inclusieve organisatie niet alleen effectiever en innovatiever zijn maar dat samenwerken ook leuker wordt.

Wij nodigen iedereen, ongeacht gender, leeftijd, culturele achtergrond, inzetbaarheid, opleidingsachtergrond, persoonlijkheid, religieuze achtergrond en seksuele oriëntatie, graag uit op onze vacature te solliciteren.”

Geïnteresseerd? 

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact op met Michelle Verwijs (loopbaanadviseur) op 06-24268022 of via ons algemene nummer: 085-1304545 . Wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar i.dijkstra@talent-care.nl

Wij horen graag hoe jij de zorg wilt verbeteren!

Michelle Verwijs

Loopbaanadvidseur

Michelle Verwijs

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Word jij mijn nieuwe collega? Laten we een keer kennismaken, digitaal of met een kop koffie.