Vacature Loopbaanadviseur - Talentcare

Vacature

Vacature Loopbaanadviseur

Met een frisse blik en vernieuwende ideeën draag je samen met je collega’s graag bij aan de verbetering van de kwaliteit van de zorg in Nederland. Als Loopbaanadviseur bij TalentCare ben je verantwoordelijk voor het werven van de nieuwe generatie zorgverleners: basisartsen en verpleegkundigen die persoonlijk en vakinhoudelijk willen groeien en de zorg willen verbeteren.

Over ons

Vind jij ook dat iedereen in Nederland recht heeft op goede zorg met de juiste aandacht? En wil jij op jouw manier een bijdrage leveren aan betere zorg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Welkom bij TalentCare; wij ontwikkelen de nieuwe generatie zorgverleners en geloven dat betere zorg begint bij jezelf.

Onze zorgprofessionals zijn talentvolle artsen en verpleegkundigen met de ambitie om het zorgsysteem te verbeteren. Zij behandelen en verplegen patiënten in de eerste en tweede lijn en volgen tegelijkertijd via onze WeCareAcademy een persoonlijk ontwikkelprogramma.

Wat ga je doen?

Je bent primair verantwoordelijk voor de werving van onze professionals: artsen, verpleegkundigen. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor kandidaten die interesse hebben om te werken binnen vakgebieden in de eerstelijnszorg en persoonlijk willen groeien. Op enthousiaste en integere wijze ga jij het gesprek met hen aan om te kijken of zij geschikt zijn voor het loopbaanprogramma.

Je werkt hierin nauw samen met onze online marketeer en de event marketeer. Samen bekijken jullie welke acties er nodig zijn om nieuwe kandidaten te werven met inzet van onze marketing- en recruitmenttools.

Wie ben jij?

Je komt met creatieve oplossingen om nieuwe collega’s te vinden en te binden aan TalentCare. Je krijgt energie van het bereiken van concrete resultaten. Door jouw enthousiasme en warmte is elk contact dat je met kandidaten hebt een visitekaartje voor onze organisatie. Je bent nieuwsgierig wat kandidaten beweegt en hebt zelf passie voor de zorg. Je stelt de juiste vragen en durft door te vragen om te achterhalen of de kandidaat matcht met onze organisatie.

 • Je hebt minimaal een HBO diploma.
 • Je bent minimaal 32 uur per week inzetbaar.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als recruitment-specialist.
 • Ervaring met de zorg en/of detachering is een sterke pré maar niet noodzakelijk.
 • Je ademt passie, gedrevenheid en lef om de zorg te verbeteren en jezelf te ontwikkelen.

Wat bieden we jou?

We dagen je uit om vanuit jouw expertise samen met ons ervoor te zorgen dat onze zorgverleners in heel Nederland de best mogelijke zorg kunnen leveren aan patiënten. Ons hoofdkwartier in Bussum is ons clubhuis. Hier ontmoeten we elkaar, dagen we elkaar uit, wisselen we ervaringen uit, volgen we workshops, trainingen en lezingen. En nemen we de tijd om samen te borrelen en successen te vieren. Want bij TalentCare begrijpen we dat het waarmaken van stevige ambities én plezier houden in het veeleisende werk de sleutel tot succes vormt.

 • MacBook Pro, iPhone en een leaseauto 
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) 
 • Innovatieve pensioenregeling 
 • Dynamische en flexibele werkomgeving met korte lijnen; je staat in direct contact met het MT
 • Ruime doorgroeimogelijkheden; the floor is yours 
 • Zekerheid: een vast salaris zonder bonussen

Verbeter de zorg en begin bij jezelf!

Goed voor jezelf zorgen

Kiezen voor TalentCare betekent óók goed zorgen voor jezelf. Samen met jou investeren we in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt training specifiek gericht op jouw functie en je neemt deel aan het algemeen onderwijs en intervisie met het kernteam. Ook ons jaarlijks leiderschapsweekend en mag je natuurlijk niet missen!

Sollicitatieprocedure

Wij vinden het uitermate belangrijk dat wij goed bij jou passen. Daarom voeren wij een uitgebreide sollicitatieprocedure, waarin naast meerdere gesprekken ook een cognitieve capaciteitentest wordt afgenomen.

We houden in deze tijd de situatie rond corona uiteraard nauwlettend in de gaten. Hierdoor is het mogelijk dat (een deel van) de sollicitatieprocedure digitaal zal plaatsvinden.

Bij TalentCare vinden wij het belangrijk dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Wij zijn ervan overtuigd dat we als diverse en inclusieve organisatie niet alleen effectiever en innovatiever zijn maar dat samenwerken ook leuker wordt. Wij nodigen iedereen, ongeacht gender, leeftijd, culturele achtergrond, inzetbaarheid, opleidingsachtergrond, persoonlijkheid, religieuze achtergrond en seksuele oriëntatie, graag uit op onze vacature te solliciteren.”

Geïnteresseerd? 

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact op met Inge Dijkstra (loopbaanadviseur) op 06-24268022 of via ons algemene nummer: 085-1304545 . Wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar i.dijkstra@talent-care.nl
Wij horen graag hoe jij de zorg wilt verbeteren!

Loopbaanadviseur

Inge Dijkstra

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Laten we eens bellen of een kop koffie drinken samen. Ik vertel je graag meer over mijn functie.