ANIOS / Basisarts Cardiologie - TalentCare

Vacature

ANIOS / Basisarts Cardiologie

Bij TalentCare ontdek je welk specialisme écht bij jou past. Lijkt het jou fantastisch om bijvoorbeeld huisarts of specialist ouderengeneeskunde te worden, dan wil je mogelijk ook ervaring opdoen in de acute geneeskunde. Dat kan als ANIOS Cardiologie!

90% van onze ANIOS start in het specialisme van hun keuze

TalentCare zorgt dat jij binnen 1 tot 3 jaar klaar bent voor je gewenste opleiding. Door een combinatie van relevante werkervaring en begeleiding helpen wij jou om erachter te komen welk specialisme bij jou past.

Wij komen zelf uit de zorg en wij weten tegen welke uitdagingen je aan kunt lopen. Waar je dus ook start, wij begeleiden jou gedurende het gehele traject. Vind ook jouw droom opleidingsplek bij de beste werkgever van Nederland 2021 (Great Place To Work).

Dit kun je bij ons verwachten

  • Alle aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Uitgebreid onderwijsprogramma, intervisie en coaching;
  • Salaris hoger dan in de CAO; tot € 5.300,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur;
  • Direct een vast contract;
  • Lease auto of volledige reiskostenvergoeding;
  • Gezellige borrels en diners;
  • Persoonlijk leiderschapsweekend met alle collega’s;
  • Gunstige ORT-regeling; Tussen de 150% en 200%;
  • Keuze uit 25, 27 of 30 vakantiedagen;
  • Vakantiegeld maandelijks of jaarlijks uitbetalen.

Jouw ontwikkeling staat centraal

Met een persoonlijk ontwikkelplan werk je gericht aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Dankzij onze samenwerking met diverse eerste- en tweedelijns zorginstellingen, doe je relevante werkervaring op.

Ben je voornemens om huisarts of specialist ouderengeneeskunde te worden? Dan sluit de functie als ANIOS cardiologie goed aan, waar je direct ervaring gaat opdoen in de acute geneeskunde.

Ontdek de cardiologie

Je gaat werken onder supervisie van de cardioloog en bent medeverantwoordelijk voor de diagnostiek en behandeling van klinisch opgenomen cardiologische patiënten. Daarnaast word je ook ingezet bij de opvang en behandeling van acute cardiologische patiënten op de CCU, Eerste Hart Hulp en bij de cardiologische consultverlening in het ziekenhuis. Je werkt onregelmatige diensten (na een inwerkperiode) en werkt volgens een wisselend rooster. Er wordt tevens gewerkt met ‘tussendiensten’ waardoor je een deel van de avond met twee arts-assistenten aanwezig bent.

De unit cardiologie wordt gekenmerkt door innovatieve (non-) invasieve behandeltechnieken waaronder PCI, ICD, CT en MRI, moderne apparatuur en patiëntgerichte zorg. Hier kom je in een dynamische werkomgeving te werken, waar continue groei aanwezig is. Het is een sterk opleidingsgerichte werk- en leeromgeving in een topkliniek waar jij zelf aan kunt geven wat je ontwikkelwensen zijn. Ook wordt de mogelijkheid geboden om al aan een portfolio te bouwen, dat kan worden gebruikt bij je vervolgopleiding.

De juiste begeleiding: WeCareAcademy

Ons ontwikkelprogramma kent een uitgebreid onderwijsaanbod dat wordt verzorgd vanuit onze interne opleider: de WeCareAcademy. Denk aan kennissessies en trainingen in handige vaardigheden zoals samenwerken of communicatie.

Tijdens intervisie bespreek je eigen casuïstiek; een goed moment om ervaringen te delen met collega’s en af te sluiten met een borrel. Het hoogtepunt is het jaarlijks Persoonlijk Leiderschapsweekend; geheel in het teken van ontspanning én je persoonlijk ontwikkeling.

Betere zorg begint bij jezelf

Wij begrijpen dat er tijdens je opdracht veel op je afkomt. Daarom krijg je vanuit je manager alle ondersteuning om met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan.

We helpen jou met ontwikkelvragen door middel van een coach. Ook kun je terecht bij een collega uit het vak die tevens je buddy is. Of klop aan bij een externe mentor die met 30 jaar ervaring voor de juiste begeleiding.

Zó groei jij als dokter en als mens. En daar profiteert de zorg weer van.

Doe je mee?

Neem rechtstreeks contact op met Michelle Verwijs via 06-24268022 of m.verwijs@talent-care.nl. Michelle beantwoordt graag al je vragen over werken én ontwikkelen bij TalentCare Tot snel!

Michelle Verwijs

Zorgcoördinator

Michelle Verwijs

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Als je relevante ervaring wil opdoen in de tweedelijn dan is de functie van ANIOS Cardiologie vast iets voor jou! Heb je interesse? Dan kom ik graag met je in contact.