Persoonlijk Leiderschap Programma voor ANIOS - TalentCare

Vacature

Persoonlijk Leiderschap Programma voor ANIOS

Wil jij ontdekken welk specialisme jou op het lijf geschreven is? TalentCare begeleidt jou van ANIOS naar AIOS.

Weet je nog niet welk specialisme het beste bij jou past? En wil je kennismaken met de eerstelijnszorg? Kies dan voor werken en ontwikkelen bij TalentCare. Naast een hoop relevante praktijkervaring krijg je intensieve begeleiding en training. Binnen het Persoonlijk Leiderschap Programma werk je aan kwaliteiten die nodig zijn om als arts het maximale uit je vervolgopleiding te halen. Zo werken we samen aan de best mogelijke zorg in Nederland!

Ruim 90% van onze ANIOS stroomt binnen één tot drie jaar in bij de gekozen vervolgopleiding.

Wil jij dit ook?

 • Samen met ons de zorg in Nederland verbeteren.
 • Jezelf ontwikkelen met een goede werk-privé balans.
 • Succesvol instromen bij de vervolgopleiding van jouw keuze.

Neem regie in je eigen ontwikkeling

Bij TalentCare geloven we in de kracht van persoonlijk leiderschap. Het betekent dat jij je leven én daarmee ook je carrière kunt leiden op jouw eigen voorwaarden. Persoonlijk leiderschap vraagt om lef en nieuwsgierigheid en zorgt ervoor dat jij je leven vorm geeft op een manier die voor jou goed voelt.

Wanneer jij aan de slag gaat bij TalentCare werken we samen aan je verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling. Dat doen we volgens een bewezen 3-fasen methodiek. Onze begeleiders, coaches, mentoren, docenten en managers staan klaar om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt.

Dit kun je bij ons verwachten

 • Alle aandacht voor persoonlijk leiderschap;
 • Uitgebreid onderwijsprogramma, intervisie en coaching;
 • Salaris hoger dan in de CAO; tot € 5.300,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur;
 • Direct een vast contract;
 • Lease auto of volledige reiskostenvergoeding;
 • Gezellige borrels en diners;
 • Persoonlijk Leiderschap Weekend met alle collega’s;
 • Gunstige ORT-regeling; Tussen de 150% en 200%;
 • Keuze uit 25, 27 of 30 vakantiedagen;
 • Vakantiegeld maandelijks of jaarlijks uitbetalen.

“TalentCare heeft oog voor jou als mens, niet alleen als dokter”

Shannen Houweling, stroomde na TalentCare succesvol in bij de huisartsenopleiding

Unieke mix maakt dat het werkt

Ons Persoonlijk Leiderschap Programma kent een uitgebreid onderwijsaanbod dat wordt verzorgd vanuit onze interne opleider: de WeCareAcademy. Denk aan kennissessies en trainingen in handige vaardigheden zoals samenwerken of communicatie.

Tijdens intervisie bespreek je eigen casuïstiek; een goed moment om ervaringen te delen met collega’s en af te sluiten met een borrel. Het hoogtepunt is het jaarlijks Persoonlijk Leiderschap Weekend; geheel in het teken van ontspanning én je persoonlijk ontwikkeling.

De componenten van het Persoonlijk Leiderschap Programma zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en in lijn met de CanMeds. Precies de juiste mix, zodat na afloop glashelder is waar jouw ambities en kwaliteiten als arts liggen. We vertellen je er graag meer over.

 • Persoonlijke ontwikkeling
  • Individuele coaching én begeleiding
  • Vaardigheden trainingen gericht op leiderschap, samenwerking en communicatie
  • Uniek in de zorg: jaarlijks Persoonlijk Leiderschap Weekend
 • Werkervaring bij meerdere opdrachtgevers

En omdat de boog niet altijd gespannen kan zijn, is er ook ruimte voor reflectie en ontspanning. Tijdens de maandelijkse TC-borrels en diners bijvoorbeeld en jaarlijkse uitjes. Daar ontmoet je ook je collega-artsen en verpleegkundigen. Want de beste zorg lever je sámen!

Betere zorg begint bij jezelf

Wij begrijpen dat er tijdens je opdracht veel op je afkomt. Daarom krijg je vanuit je manager alle ondersteuning om met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan.

We helpen jou met ontwikkelvragen door middel van een coach. Ook kun je terecht bij een collega uit het vak die tevens je buddy is. Of klop aan bij een externe mentor die met 30 jaar ervaring voor de juiste begeleiding.

Zó groei jij als dokter en als mens. En daar profiteert de zorg weer van.

Doe je mee?

Neem rechtstreeks contact op met Michelle Verwijs via 06-24268022 of m.verwijs@talent-care.nl. Michelle beantwoordt graag al je vragen over werken én ontwikkelen bij TalentCare Tot snel!

Michelle Verwijs

Loopbaanadviseur

Michelle Verwijs

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ben je benieuwd geworden naar TalentCare en heb je vragen of opmerkingen die je graag met mij of één van mijn collega’s wilt bespreken? Plan dan hier een afspraak in.