16 januari 2020 | Vacature | 4 minuten lezen

HBO Verpleegkundige (Oriëntatiefase)

Ben jij verpleegkundige en denk je erover om te specialiseren? En wil je graag ontdekken waar je het beste tot je recht komt? Dan is de Oriëntatiefase van ons Ontwikkelprogramma voor Verpleegkundigen echt iets voor jou!

Voor ons multidisciplinaire zorgteam zoeken we verpleegkundigen die samen met ons de beste zorg met persoonlijke aandacht in Nederland willen bieden. Trotse en leergierige zorgverbeteraars met lef, die in actie komen als het beter moet of kan. Want goede zorg staat of valt bij verpleegkundigen die het verschil willen én kunnen maken.

Jouw ontwikkeling staat centraal

TalentCare is opgericht voor en door zorgverleners en wij vinden dat iedereen in Nederland de beste zorg met persoonlijke aandacht verdient. Dat betekent dat we zelf ook goed voor onze professionals zorgen. Jouw doel en jouw unieke kwaliteiten staan daarbij centraal.

Zijn onderstaande punten jou op het lijf geschreven? Dan ben jij degene die we zoeken.

 • Je bent een enthousiaste HBO Verpleegkundige met 0-5 jaar werkervaring,
 • Je weet nog niet zeker waar jij het beste tot je recht komt
 • Je wil graag ontdekken welke werkomgeving jou energie en voldoening geeft
 • Je wil samen met ons de zorg in Nederland verbeteren
 • Mocht je een specialisatie kiezen, dan wil je binnen vijf jaar instromen bij de vervolgopleiding van jouw keuze

Samen werken aan jouw ontwikkeling!

Met een persoonlijk ontwikkelplan werk je gericht aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling. En dat doen we samen! Onze loopbaanbegeleiders, coaches, mentoren, docenten en managers staan klaar om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt.

In de oriëntatiefase van het programma bepaal je in welke specialisme(n) jij wilt meedraaien. Je kunt hierbij kiezen uit alle vakgebieden in zowel de eerstelijnszorg als in het ziekenhuis. Op die manier wordt steeds duidelijker waar jij het beste tot je recht komt. En welke kwaliteiten en eigenschappen je misschien nog verder kunt ontwikkelen, om zo nóg steviger in je schoenen te staan. We ronden de oriëntatiefase af met een helder besluit over je eventuele specialisatie. Wil je specialiseren? Dan krijg je in de verdiepingsfase van het ontwikkelprogramma precies dié ervaring en begeleiding die nodig is om succesvol in te stromen in de opleiding van jouw keuze.

We werken samen aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en daarom hebben we ook vaak contact. Met al je vragen, ideeën, twijfels en wensen kun je bij je TalentCare mentor terecht. Daarnaast is er de WeCareAcademy, met periodieke onderwijsavonden, trainingen en intervisiebijeenkomsten. Er zijn modules specifiek voor verpleegkundigen én onderdelen die je samen met artsen en apothekers doorloopt. Zo zorgen we ervoor dat je binnen drie jaar klaar bent voor de vervolgopleiding die jou op het lijf is geschreven.

Jij als zorgverbeteraar; niets doen is geen optie

Tijdens het Ontwikkelprogramma doe je ervaring op in drie tot vier verschillende werkomgevingen. Zie je daar zaken die beter of anders kunnen? Mooi! Dan krijg je de ruimte om concrete zorg-verbeterinitiatieven op te pakken. Zo ervaar je dat het écht kan, dat jij daadwerkelijk een verschil kunt maken. Dat geeft extra voldoening en waardering. En omdat de boog niet altijd gespannen kan zijn, is er ook ruimte voor reflectie en ontspanning. Tijdens de maandelijkse TC-borrels en diners bijvoorbeeld en het jaarlijkse ski-uitje. Daar ontmoet je ook je collega-verpleegkundigen, apothekers en artsen. Want de beste zorg lever je sámen!

Goed voor jezelf zorgen

Werken in de zorg draait om zorg voor anderen. Kiezen voor TalentCare betekent óók goed voor jezelf zorgen. Allereerst investeren we in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. En vanzelfsprekend geniet je ook van andere marktconforme arbeidsvoorwaarden. Zo is het onder meer mogelijk om een lease-auto te rijden. Op onze website lees je daar meer over.

Doe je mee?

Solliciteer via onderstaand formulier of neem rechtstreeks contact op met Juliette Loogman via 06-28528549 of j.loogman@talent-care.nl. Juliette is ook verpleegkundige en beantwoordt graag al je vragen over het TalentCare Ontwikkelprogramma. Tot snel!

Solliciteer direct!

 • LET OP: Upload je bestanden als PDF
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf.
  Je gaat ermee akkoord dat wij je gegevens ontvangen, gebruiken en verwerken om contact met je op te nemen naar aanleiding van je reactie op deze vacature.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Deze pagina delen