27 januari 2020 | Vacature | 3 minuten lezen

Aankomend huisartsen

Ben jij basisarts en wil je huisarts worden? En wil je zeker zijn van een opleidingsplek? Dan is ons Pre-specialisatieprogramma voor aankomend huisartsen echt iets voor jou!

Voor ons multidisciplinaire team zoeken we basisartsen die samen met ons de zorg willen verbeteren. Trotse en leergierige ANIOS met lef, die in actie komen als het beter moet of kan. Kortom; zorgverleners die écht het verschil willen maken.

Jouw ontwikkeling staat centraal

TalentCare is opgericht voor en door zorgverleners en wij vinden dat iedereen in Nederland de beste zorg met persoonlijke aandacht verdient. Dat betekent dat we zelf ook goed voor onze professionals zorgen. Jouw doel en jouw unieke kwaliteiten staan daarbij centraal.

Zijn onderstaande punten jou op het lijf geschreven? Dan ben jij degene die we zoeken

 • Je bent basisarts
 • Je wil huisarts worden
 • Je wil binnen drie jaar aangenomen zijn voor de huisartsenopleiding
 • Je wil in de tussentijd brede ervaring opdoen in de eerstelijns zorg
 • Je wil graag ontdekken wat jou energie en voldoening geeft
 • Je wil samen met ons de zorg in Nederland verbeteren

Samen werken aan jouw ontwikkeling!

Met een persoonlijk ontwikkelplan werk je gericht aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling. En dat doen we samen! Onze loopbaanbegeleiders, coaches, mentoren, docenten en managers staan klaar om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt.

In het Pre-specialisatieprogramma voor aankomend huisartsen krijg je precies dié ervaring en begeleiding die nodig is om jouw opleidingsplek veilig te stellen. En mooi meegenomen… je krijgt ook nog eens vrijstellingen voor bepaalde onderdelen in de opleiding voor huisarts! Gedurende het programma ga je in diverse vakgebieden in de eerstelijnszorg aan de slag en krijg je trainingen op maat. Zo wordt steeds duidelijker welke kwaliteiten en eigenschappen je nog verder kunt ontwikkelen, om straks als huisarts nóg steviger in je schoenen te staan. Daarbij krijg je ondersteuning van onze coaches, die zelf als huisarts hebben gewerkt.

We werken samen aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en daarom hebben we ook vaak contact. Met al je vragen, ideeën, twijfels en wensen kun je bij je TalentCare mentor terecht. Daarnaast is er de WeCareAcademy, met periodieke onderwijsavonden, trainingen en intervisiebijeenkomsten over zorg-casuïstiek. Zo zorgen we er samen voor dat je binnen drie jaar klaar bent voor de huisartsenopleiding.

Jij als zorgverbeteraar; niets doen is geen optie

Tijdens het Pre-specialisatieprogramma doe je ervaring op in drie tot vier verschillende werkomgevingen. En zie je daar zaken die anders of beter kunnen? Mooi! Want als zorgverbeteraar krijg je de ruimte om concrete zorg-verbeterinitiatieven op te pakken. Zo ervaar je dat het écht kan, dat jij daadwerkelijk een verschil kunt maken. Dat geeft extra voldoening en waardering! En omdat de boog niet altijd gespannen kan zijn, is er ook ruimte voor reflectie en ontspanning. Tijdens de maandelijkse TC-borrels en diners bijvoorbeeld en het jaarlijkse ski-uitje. Daar ontmoet je ook je collega-artsen, apothekers en verpleegkundigen. Want de beste zorg lever je sámen!

Goed voor jezelf zorgen

Werken in de zorg draait om zorg voor anderen. Kiezen voor TalentCare betekent óók goed voor jezelf zorgen. Allereerst investeren we in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. En vanzelfsprekend geniet je ook van andere marktconforme arbeidsvoorwaarden. Zo is het onder meer mogelijk om een lease-auto te rijden. Op onze website lees je daar meer over.

Doe je mee?

Solliciteer via onderstaand formulier of neem rechtstreeks contact op met Quirijn Kanters via 06-39833624 of q.kanters@talent-care.nl. Quirijn is ook zorgverlener en beantwoordt graag al je vragen over het TalentCare Pre-specialisatieprogramma. Tot snel!

Solliciteer direct!

 • LET OP: Upload je bestanden als PDF
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf.
  Je gaat ermee akkoord dat wij je gegevens ontvangen, gebruiken en verwerken om contact met je op te nemen naar aanleiding van je reactie op deze vacature.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Deze pagina delen