03 april 2020 | Vacature | 3 minuten lezen

Talent Program Verdiepingsprogramma voor HBO-Verpleegkundigen

Ben jij HBO verpleegkundige en wil je een kei in jouw vakgebied worden? Dan is het Talent Verdiepingsprogramma voor Verpleegkundigen echt iets voor jou! Want goede zorg staat of valt bij verpleegkundigen die het verschil willen én kunnen maken.

Onze Talent Programs zijn er voor verpleegkundigen met minimaal 2 jaar werkervaring. Onze traineeships zijn er voor startende verpleegkundigen met maximaal 5 jaar werkervaring.

Jouw ontwikkeling staat centraal

TalentCare is opgericht voor en door zorgverleners en wij vinden dat iedereen in Nederland de beste zorg met persoonlijke aandacht verdient. Dat betekent dat we zelf ook goed voor onze professionals zorgen. Jouw doel en jouw unieke kwaliteiten staan daarbij centraal. 

Het Verdiepingsprogramma is er voor Verpleegkundigen die zich willen verdiepen in het vakgebied wat bij hen past. En daar de beste in willen worden! Want goede zorg staat of valt bij zorgverleners die het verschil willen én kunnen maken.

Zijn onderstaande punten je op het lijf geschreven? Dan zoeken we jou!

+ Je bent een enthousiaste HBO Verpleegkundige met 2-10 jaar werkervaring
+ Je wil je 12 maanden verdiepen in 1 specifiek vakgebied, en daar een kei in worden
+ Je wil samen met ons de zorg in Nederland verbeteren
+ Je bent nieuwsgierig en leergierig

Samen werken aan jouw ontwikkeling

Het Verdiepingsprogramma duurt 12 maanden. Een interessant, leerzaam en uitdagend traject. Na afloop ben je een kei in jouw vakgebied!

Wij zorgen voor een relevante, interessante werkplek. Een plek waar je alle ins en outs van jouw vakgebied leert kennen. Zo ervaar je direct waar je al goed in bent en waarin je nóg beter kunt worden. Samen werken we aan jouw ontwikkeling. Met goede begeleiding, coaching en vakinhoudelijke verdieping.

Na afronding van het Verdiepingsprogramma kun je direct bij een opdrachtgever aan de slag. Maar misschien heb je de ontwikkelsmaak wel zó te pakken, dat je liever instroomt bij het Leiderschapsprogramma of het Specialisatieprogramma voor Verpleegkundigen. Bij TalentCare staat jouw ontwikkeling centraal!

Talent Program Verdiepingsprogramma, drie componenten

De drie componenten van het Verdiepingsprogramma zijn zorgvuldig op elkaar en op jou afgestemd. Precies de juiste mix, zodat jij na 12 maanden een kei in jouw vakgebied bent!

 • Persoonlijke ontwikkeling
  • Coaching
  • Ontwikkeling persoonlijk leiderschap aan de hand van Canmeds
 • Vakinhoudelijke verdieping
  • Intervisie
  • Vakinhoudelijk onderwijs
 • Verdiepende werkervaring bij 1 opdrachtgever (12 maanden)
  • Eerstelijn
  • Ziekenhuis

Contact en interactie

We werken samen aan jouw professionele groei en daarom hebben we ook vaak contact. Met al je vragen, ideeën, twijfels en wensen kun je bij je TalentCare manager terecht. Bij je vakinhoudelijke verdieping is er interactie met collega-verpleegkundigen. Ambitieuze zorgverleners, die net als jij de beste in hun vakgebied willen worden. Dit onderlinge contact maakt jouw verdiepingstraject extra interessant en leuk.

Goed voor jezelf zorgen

Werken in de zorg draait om zorg voor anderen. Kiezen voor TalentCare betekent óók goed voor jezelf zorgen. Met het Verdiepingsprogramma investeren we in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Vanzelfsprekend geniet je ook van andere marktconforme arbeidsvoorwaarden. Op onze website lees je daar meer over.

En omdat de boog niet altijd gespannen kan zijn, is er ook ruimte voor reflectie en ontspanning. Tijdens de maandelijkse TC-borrels en diners bijvoorbeeld en het jaarlijkse ski-uitje of ons persoonlijk leiderschapsweekend. Daar ontmoet je ook je collega-verpleegkundigen en artsen. Want de beste zorg lever je sámen!

Doe je mee?

Reageer via onderstaand formulier of neem rechtstreeks contact op met Juliette Loogman via 06-28528549 of j.loogman@talent-care.nl. Juliette is ook verpleegkundige en beantwoordt graag al je vragen over het Verdiepingsprogramma. Tot snel!

Solliciteer direct!

 • LET OP: Upload je bestanden als PDF
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf.
  Je gaat ermee akkoord dat wij je gegevens ontvangen, gebruiken en verwerken om contact met je op te nemen naar aanleiding van je reactie op deze vacature.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Deze pagina delen