Persoonlijk Leiderschap Dag voor HBO-V

Persoonlijk Leiderschap Dag voor HBO-V

Hét event voor hbo-v studenten én starters!

De Persoonlijk Leiderschap Dag op 12 november staat volledig in het teken van alles wat je tijdens je opleiding HBO-V niet leert!

Als jonge hbo-verpleegkundige (in spé) sta je voor belangrijke keuzes die bepalend kunnen zijn voor de rest van je werkende leven. Maar hoe zorg je ervoor dat je zo veel mogelijk de regie houdt over je keuzes waardoor je als mens én als verpleegkundige gelukkig wordt? Bij WeCareGroup (TalentCare en StudentCare) geloven we in de kracht van persoonlijk leiderschap.

Wat kun je verwachten?

Naast een interessante spreker met veel ervaring in de zorg (we maken binnenkort bekend wie), volg je tijdens de Persoonlijk Leiderschap Dag workshops van ervaren trainers en zorgverleners, die in het teken staan van persoonlijk leiderschap en jouw groei als verpleegkundige (in spé). Verwacht een dag vol nieuwe inzichten, persoonlijke ontwikkeling en gezelligheid! We beginnen de middag gezamenlijk met een lunch en sluiten af met een gezellige borrel en een heerlijk diner!

Wanneer:

Zaterdag 12 november
13.00u – 21.00, incl. lunch, borrel en diner

Waar:

TalentCare, Brinklaan 137, Bussum

Kosten:

Gratis!

Stefan Ottenbros

Oprichter WeCareGroup

Stefan Ottenbros

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Persoonlijk leiderschap vraagt om lef en nieuwsgierigheid en zorgt ervoor dat jij je leven vorm geeft op een manier die voor jou goed voelt.