Welkom bij de nieuwe
generatie zorgverleners

WCG Iconen Share RGB
WCG Logo Basis Groot RGB 2048x271 1

voor de ontwikkeling en ondersteuning van een nieuwe generatie zorgverleners.

WCG Iconen Care RGB
SC Logo Basis Roze Klein RGB 2 scaled 1

voor flexibele en ambitieuze studenten die ervaring in de zorg willen opdoen.

WCG Iconen Aspire RGB
WCA Logo Basis Klein RGB 1

voor talentvolle zorgverleners die zich persoonlijk willen ontwikkelen.

In 2016 zijn we gestart met een droom: het zorgsysteem in Nederland beter maken voor iedereen. Want wij vinden dat iedereen recht heeft op de best mogelijke zorg met persoonlijke aandacht. Dat geldt ook voor de nieuwe generatie zorgverleners. We werken er met elkaar hard aan om die ambitie elke dag een beetje meer waar te maken.

TalentCare is onderdeel van de WeCareGroup. Wij ontwikkelen en ondersteunen een nieuwe generatie artsen, verpleegkundigen die net als wij vinden dat de zorg beter kan en moet. Deze bevlogen vakmensen snappen dat betere zorg begint bij jezelf. Omdat motivatie, zingeving en werkplezier de basis vormen voor succes en duurzame inzetbaarheid. Samen met hen werken we vastberaden en toegewijd aan onze missie: voor iedereen in Nederland de best mogelijke zorg met persoonlijke aandacht.

De zorgverleners van TalentCare zijn bevlogen vakmensen

Betere zorg en werkgeluk

De zorg is een fantastisch mooi vak, maar ook veeleisend en intens. Om blijvend plezier en voldoening uit je werk te halen, moet je sterk in je schoenen staan en investeren in je eigen ontwikkeling. Dan is het fijn als er een team achter je staat. Een club voor en door zorgverleners die zich betrokken, behulpzaam en bevlogen inzet voor zorgverbetering en werkgeluk.

TalentCare biedt behalve een baan ook een ontwikkeltraject met individuele ondersteuning, competentietrainingen en vakverdieping. Daarbij is veel aandacht voor jouw persoonlijke groei en werkwensen. Welkom bij onze CARE-community!

De nieuwe generatie zorgverleners

Carrièregerichte én persoonlijke ontwikkeling

Bij TalentCare krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, als mens en als zorgverlener. Door in korte tijd bij veel verschillende specialismen relevante werkervaring op te doen, ontdek je sneller wat wel en niet bij je past. Tegelijkertijd volg je via onze WeCareAcademy een Persoonlijk Leiderschap Programma om naast je vakkennis te werken aan skills waarmee je sterker in je schoenen staat. 
Zo krijg je grip op je loopbaan, maak je meer impact op de werkvloer, draag je actief bij aan zorgverbetering en werk je met zelfvertrouwen aan je eigen toekomst.

Aandacht & support

Als jij de hele dag voor anderen zorgt, wie zorgt er dan voor jou? Bij TalentCare krijg je de aandacht, uitdaging en support die je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Je bent onderdeel van onze care-community. Betrokken, behulpzaam en bevlogen staan we je bij en moedigen we je aan. We bieden niet alleen coaching, competentietrainingen en vakverdieping, maar luisteren ook goed naar jouw persoonlijke ambities en behoeften. Met veel zorg en aandacht gaan we voor maximaal werkgeluk. Goed werkgeverschap vinden we belangrijk, met moderne arbeidsvoorwaarden afgestemd op jouw werkwensen. Al 2 jaar op rij zijn we gecertificeerd als Great Place To Work. Een erkenning voor goed werkgeverschap, op basis van een uitgebreid medewerkersonderzoek naar de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen onze organisatie.

Aandacht en support voor onze zorgverleners staat centraal

Resultaatgericht samenwerken

Samen sta je sterker, kom je verder en heb je meer plezier! Dat clubgevoel is leidend maar staat wel in dienst van het resultaat. Samen hebben we een missie: de best mogelijk zorg met persoonlijke aandacht. Door je aan te sluiten bij TalentCare draag je direct bij aan zorgverbetering. Jouw persoonlijke ontwikkeling maakt deel uit van onze gezamenlijke vooruitgangsdrang. We dagen je uit te onderzoeken hoe jij met jouw talenten van toegevoegde waarde kunt zijn voor het team en de organisatie waar je werkt. Zo brengen we samen duurzame verandering teweeg. We zijn en team en doen het samen. Wij zijn voor-elkaar-krijgers

Eerlijke open communicatie

We zijn een organisatie voor en door zorgverleners. Wij komen zelf uit de praktijk en weten wat er speelt op de werkvloer. Het is een veeleisend vak met van oudsher een hiërarchische structuur. We willen patronen doorbreken en een nieuwe generatie zorgverleners in hun kracht zetten. Daarom zetten we ons in voor een veilige inclusieve werkcultuur waar jij jezelf kunt zijn, waar we elkaar durven aanspreken op gedrag en waar een leergierige houding en zelfreflectie belangrijker zijn dan een foutloze reputatie. Succesvol en plezierig samenwerken vraagt om sensitieve communicatie, wederzijds respect en een open mind.

Overons web

We Care + We Dare + We Aspire + We Share

Samen staan we sterker en krijgen we meer voor elkaar. Dat zie je terug in onze cultuur. Betrokken, behulpzaam en bevlogen zetten we ons elke dag in voor onze zorgverleners en elkaar. Samen werken we doelgericht aan persoonlijke ontwikkeling en resultaatgericht aan zorgverbetering. Omdat we ervan overtuigd zijn dat werkplezier en het waarmaken van ambities de basis vormen voor succes en duurzame inzetbaarheid.

Ons verhaal
De nieuwe generatie zorgverleners

Neem contact met ons op

Wil je weten wat TalentCare voor jou kan betekenen? We gaan graag met je in gesprek.