Care4Life programma voor ambitieuze MBO verpleegkundigen

Wil jij werken én doorgroeien als verpleegkundige? Bij ons doe je het samen!

Verpleegkundigen volgen het Persoonlijk Leiderschap Programma bij TalentCare

Verkorte duale opleiding HBO-V

Bij TalentCare staat jouw ontwikkeling centraal! Als zorgverlener met MBO verpleegkunde niveau 4 ga je aan de slag bij onze opdrachtgevers en behaal je ondertussen je HBO-V diploma. Naast vakinhoudelijk onderwijs en werkervaring, bieden we je begeleiding en trainingen, waardoor je met meer zelfvertrouwen en plezier in je werk staat.

Persoonlijk leiderschap voor Verpleegkundigen
Intervisie voor verpleegkundigen

Wat betekent dit voor jou?

WCG Illustraties Trampoline OpPaars 01
Illustratie zorgverleners op trampoline

Passen wij bij elkaar? Doe de test!

Ben jij benieuwd wat TalentCare te bieden heeft en of jij bij ons op je plek bent? Doe de test en binnen 3 minuten weet je het!

Een unieke en bewezen succesvolle aanpak!

Hoe werkt het?

Jij bent een ambitieuze mbo-verpleegkundige die zich verder wil ontwikkelen en bereid is om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Jij wil de zekerheid van werk, maar ondertussen ook bouwen aan je toekomst.

Via het traject bij TalentCare ben je binnen 3 jaar klaar voor een functie als HBO-V’er.

Je gaat eerst een jaar aan het werk bij een van onze zorginstellingen. Zo leren we elkaar beter kennen en onderzoeken we of je bij ons op je plek bent. Is er een klik, wederzijds vertrouwen en heb jij de motivatie en ambitie, dan betalen wij jouw opleiding.

Naast vakinhoudelijk onderwijs en ondersteuning, bieden we je ook de kans om een groeispurt te maken in je persoonlijke ontwikkeling. Via onze eigen WeCareAcademy volg je het Care4Life ontwikkelprogramma. Door je te verdiepen in Persoonlijk Leiderschap en de kracht van samenwerking en communicatie, leer je jezelf beter kennen en sta je sterker en met meer plezier op de werkvloer.

Alle pluspunten op een rij

Kom werken bij TalentCare en volg ons Care4Life ontwikkelprogramma met veel aandacht voor persoonlijke groei, vakverdieping en werkgeluk.

Welkom bij de care-community!

Neem contact met ons op

Wil je weten wat TalentCare voor jou kan betekenen? We gaan graag met je in gesprek.

Illustratie zorgverleners op podium