Care4Life programma voor HBO verpleegkundigen

Betere zorg begint bij zorgverleners die zichzelf willen verbeteren. Samen gaan we het doen!

Verpleegkundigen volgen het Persoonlijk Leiderschap Programma bij TalentCare

Voor bevlogen verpleegkundigen

De zorg heeft jouw toewijding en talenten hard nodig. Maar we snappen goed hoe veeleisend en intens het vak soms is. Daarom bieden we je bij TalentCare naast een baan ook coaching en trainingen in een persoonlijk ontwikkeltraject, afgestemd op jouw werkwensen en met veel aandacht voor teamsupport en vitaliteit. Zo sta je als verpleegkundige een stuk steviger in je schoenen en ga je voor maximaal werkplezier.
Persoonlijk leiderschap voor Verpleegkundigen
Intervisie voor verpleegkundigen

Wat betekent dit voor jou?

WCG TC illustratie RGB OpdrachtenCarrousel transparant groot
WCG Illustraties Trampoline OpPaars 01
Illustratie zorgverleners op trampoline

Hoor jij bij de Nieuwe Generatie Zorgverleners?

Doe de test en je krijgt binnen 3 minuten een helder beeld hoe jij een bijdrage kunt leveren aan betere zorg met persoonlijke aandacht.

Een unieke en bewezen succesvolle aanpak!

Hoe werkt het?

Jij bent een ambitieuze hbo-verpleegkundige die zich verder wil ontwikkelen en bereid is om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Jij wil de zekerheid van werk, maar ondertussen ook bouwen aan je toekomst.

Met ons Care4Life programma maak je werk van je persoonlijke ontwikkeling.

Bij TalentCare werk je in verschillende zorginstellingen aan een carrousel van opdrachten. Door de afwisselende mix van ‘handen aan het bed’ en coördinerende rollen als casemanager of kwaliteitsverpleegkundige, leer jij de zorg beter kennen en ontdek je je eigen talenten.

Via onze eigen WeCareAcademy werk je aan vakinhoudelijke versterking en persoonlijke groei. Door je te verdiepen in Persoonlijk Leiderschap en de kracht van samenwerking en communicatie, leer je jezelf beter kennen en sta je sterker en met meer plezier op de werkvloer.

Alle pluspunten op een rij

Kom werken bij TalentCare en volg ons Care4Life ontwikkelprogramma met veel aandacht voor persoonlijke groei, vakverdieping en werkgeluk.

Welkom bij de care-community!

Neem contact met ons op

Wil je weten wat TalentCare voor jou kan betekenen? We gaan graag met je in gesprek.

Illustratie zorgverleners op podium