03 april 2020 | Vacature | 3 minuten lezen

HBO-V Traineeship voor MBO Verpleegkundigen

Ben jij een afgestudeerd MBO-er Verpleegkunde die verder wil leren? Zodat je straks nóg sterker in je schoenen staat? Dan is het HBO-V Traineeship echt iets voor jou!

Het HBO-V Traineeship is er voor leergierige MBO-Verpleegkundigen. Ambitieuze zorgverleners, die het beste uit zichzelf willen halen. Want goede zorg staat of valt bij zorgverleners die het verschil willen én kunnen maken.

Jouw ontwikkeling staat centraal

TalentCare is opgericht voor en door zorgverleners en wij vinden dat iedereen in Nederland de beste zorg met persoonlijke aandacht verdient. Dat betekent dat we zelf ook goed voor onze professionals zorgen. Jouw doel en jouw unieke kwaliteiten staan daarbij centraal. 

Zijn onderstaande punten je op het lijf geschreven? Dan zoeken we jou!

+ Je bent een enthousiaste MBO-er met 0-5 jaar werkervaring
+ Je ambieert een HBO V-diploma, om nóg betere zorg te kunnen leveren
+ Je wil samen met ons de beste zorg met persoonlijke aandacht bieden
+ Je bent nieuwsgierig en leergierig
+ Je vindt het leuk om op meerdere werkplekken ervaring op te doen

Samen werken aan jouw ontwikkeling

Het HBO-V Traineeship duurt 36 maanden. Een interessant, leerzaam en leuk traject! Naast coaching, intervisie en opleiding zorgen we voor relevante, interessante werkplekken. Zodat je het geleerde direct in praktijk kunt brengen. En gaandeweg steeds beter zicht krijgt op je eigen competenties en ontwikkelpunten.

Aan het eind van dit traineeship heb je je HBO V-diploma op zak. En weet je precies wat je wil; uitstromen naar een opdrachtgever of doorstromen naar het TalentCare Loopbaan Traineeship.

HBO-V Traineeship, drie componenten

De drie componenten van het HBO-V Traineeship zijn zorgvuldig op elkaar en op jou afgestemd. Precies de juiste mix, zodat jij na 36 maanden als gediplomeerd HBO-Verpleegkundige nóg sterker in je schoenen staat!

 • Persoonlijke ontwikkeling
  • Introductieprogramma
  • Coaching
  • Ontwikkeling persoonlijk leiderschap aan de hand van Canmeds
 • Vakinhoudelijke ontwikkeling
  • Intervisie
  • Extern onderwijs
 • Werkervaring bij drie opdrachtgevers
  • Eerstelijn: ouderengeneeskunde, psychiatrie, sociale geneeskunde
  • Ziekenhuis

Contact en interactie

We werken samen aan jouw professionele groei en daarom hebben we ook vaak contact. Met al je vragen, ideeën, twijfels en wensen kun je bij je TalentCare manager terecht. Ook is er regelmatig contact met collega-trainees. Deze interactie maakt jouw traineeship extra interessant en leuk.

Goed voor jezelf zorgen

Werken in de zorg draait om zorg voor anderen. Kiezen voor TalentCare betekent óók goed voor jezelf zorgen. Met het HBO-V Traineeship investeren we in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Vanzelfsprekend geniet je ook van andere marktconforme arbeidsvoorwaarden. Op onze website lees je daar meer over.

En omdat de boog niet altijd gespannen kan zijn, is er ook ruimte voor reflectie en ontspanning. Tijdens de maandelijkse TalentCare-borrels en -diners bijvoorbeeld en het jaarlijkse ski-uitje. Daar ontmoet je ook je collega-verpleegkundigen en artsen. Want de beste zorg lever je sámen!

Doe je mee?

Reageer via onderstaand formulier of neem rechtstreeks contact op met Juliette Loogman via 06-28528549 of j.loogman@talent-care.nl. Juliette is ook verpleegkundige en beantwoordt graag al je vragen over het HBO-V Traineeship. Tot snel!

Solliciteer direct!

 • LET OP: Upload je bestanden als PDF
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf.
  Je gaat ermee akkoord dat wij je gegevens ontvangen, gebruiken en verwerken om contact met je op te nemen naar aanleiding van je reactie op deze vacature.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Deze pagina delen