De nieuwe generatie artsen: doe jij mee?

Ben jij basisarts (in spé) en wil je vakgebieden in de eerstelijnszorg ontdekken? Wil je werken bij een organisatie waar je ruimte krijgt om persoonlijk te groeien en de best mogelijke zorg kunt leveren? Sluit je dan aan bij de de nieuwe generatie zorgverleners van TalentCare.

Werken bij de beste werkgever in de zorg

In juni 2021 zijn we uitgeroepen tot Best Workplace Nederland in de categorie medium grote organisaties. Hier zijn we trots op! Vooral omdat het een erkenning is voor goed werkgeverschap. Iets dat we ongelofelijk belangrijk vinden. Persoonlijke aandacht voor al onze medewerkers is wat ons betreft dé sleutel tot werkgeluk. De nieuwe generatie artsen verdient het beste. Want als jij de hele dag voor anderen zorgt, wie zorgt er dan voor jou?

De nieuwe generatie artsen

Werken bij TalentCare is meer dan een baan. Als basisarts volg je bij ons een persoonlijk ontwikkeltraject: de ideale combinatie van praktijkervaring, training en coaching. Verschillende werkplekken en vakgebieden onderzoeken en tegelijkertijd via onze WeCareAcademy werken aan persoonlijke groei, vakverdieping en soft skills.

Ontwikkelprogramma

Onze nieuwe generatie artsen investeert naast hun werk in ontwikkeling
De nieuwe generatie artsen verdient de beste arbeidsvoorwaarden.

Wat bieden wij jou

Arts

Esther Vinke

“TalentCare is geschikt voor mensen die in de eerstelijnszorg willen werken en op zoek zijn naar ervaring voordat zij solliciteren naar een opleidingsplek.”

Zorg verbeteren

Persoonlijke ontwikkeling

Arts

Ashwin van Samkar

“Via een oud-studiegenoot kwam ik in contact met TalentCare. Zij was heel blij met haar werk en vertelde me over het ontwikkelprogramma. Ik was meteen enthousiast over de organisatie en de kans om mezelf verder te ontwikkelen. Ik ging op gesprek en het klikte meteen.”

Alle pluspunten op een rij

Persoonlijk Leiderschapsweekend

Hier kijken we altijd weer naar uit: ons jaarlijkse Persoonlijk Leiderschapsweekend. Op een prachtige locatie in Nederland een weekend lang inspiratie, motivatie en interactie. Een perfect moment om te leren en reflecteren. Verdieping en versnelling van je persoonlijke groei staan centraal. Maar er is ook veel ruimte voor gezelligheid! Lekker eten en drinken samen en natuurlijk sluiten we af met een feestje.

Video afspelen

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over ons ontwikkeltraject? Neem dan gerust contact op, ook als je nog niet direct wilt solliciteren. Je mag mij altijd bellen of appen. Of laat hier een berichtje achter.

Michelle Verwijs

Michelle Verwijs

Loopbaanadviseur

T. 06-24268022