Hier staan wij voor!

We kunnen onze cultuur het beste omschrijven aan de hand van onze kernwaarden. Ze duiden ons namelijk, geven ons richting en zorgen voor verbinding.

WCG MindsetIllustratie def

Betrokken

persoonlijke aandacht

Met zorg en aandacht voor de ander, jezelf en je omgeving

Ontwikkelgericht

persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling en gezamenlijke vooruitgangsdrang

Ondernemend

persoonlijk leiderschap

Resultaatgericht, kansen signaleren en durven handelen

Samen

constructief samenwerken

Samen kom je verder, sta je sterker en heb je meer plezier

De nieuwe generatie zorgverleners.

We zijn een organisatie voor en door zorgverleners. Wij komen zelf uit de praktijk en weten wat er speelt op de werkvloer. Het werk in de zorg is veeleisend met van oudsher een hiërarchische structuur. We willen patronen doorbreken en een nieuwe generatie zorgverleners in hun kracht zetten. Daarom zetten we ons in voor een veilige inclusieve werkcultuur waar jij jezelf kunt zijn, waar we elkaar durven aanspreken op gedrag en waar een leergierige houding en zelfreflectie belangrijker zijn dan een foutloze reputatie. Succesvol en plezierig samenwerken vraagt om sensitieve communicatie, wederzijds respect en een open mind. Onze cultuur is de basis voor ons succes!

Ons motto

We CARE

“Betrokken, behulpzaam en bevlogen. Zo gaan we met elkaar om en zo doen we ons werk. Altijd met zorg en aandacht voor de ander, de omgeving en onszelf.”

ANIOS Vacatures bij TalentCare
WCA Loopbaancoaching Grijs@2x e1659445990917

We DARE

“We dagen onszelf en elkaar uit ondernemerschap en lef te tonen. Kansen signaleren, experimenteren en anders durven denken. Vastberaden en resultaatgericht dragen we actief bij aan zorgverbetering.”

We ASPIRE

“We streven naar het vergroten en verdiepen van onze kennis en ervaring. Persoonlijke ontwikkeling en goed werkgeverschap* staan centraal.”

*In 2021 werd TalentCare gecertificeerd als Great Place To Work en zelfs verkozen tot beste werkgever van Nederland.

We ontwikkelen onszelf via de WeCareAcademy
Wij verbeteren de zorg

We SHARE

“Samen sta je sterker en kom je verder. We delen onze kennis, ervaring en zorgen en we vieren samen onze successen. Wij zijn de nieuwe generatie zorgverleners.”

Bekijk ook ons cultuurboek