Ontwikkel-programma's artsen

TalentCare begeleidt jou van ANIOS naar AIOS. Ben jij benieuwd of wij bij elkaar passen?

ANIOS Ouderengeneeskunde

Onze programma's voor artsen

Werken bij TalentCare gaat om meer dan alleen relevante werkervaring. Het is een combinatie van leren en groeien met als doel jou klaar te stomen voor de volgende stap: specialiseren.

Loopbaanprogramma

Quote Tessa Liefers

ANIOS Psychiatrie

Tessa Liefers

‘’Bijzonder om zo veel aandacht en begeleiding te krijgen. Waar krijg je anders die kans?’’

Optie: Pré-specialisatie

Manager zorgverleners bij TalentCare

Emma Heesbeen

‘’Wil je meer weten over onze ontwikkelprogramma's? Laat het me weten. Ik vertel je er graag meer over. ’’

Zó ga jij maximale impact maken in de zorg!

Doe de Impacttest en je krijgt binnen 2 minuten een helder beeld hoe jij de grootste bijdrage kunt leveren aan betere zorg met persoonlijke aandacht.

Een unieke en bewezen succesvolle aanpak! Ruim 90% van onze ANIOS stroomt binnen één tot drie jaar in bij de gekozen vervolgopleiding.

Hoe werkt het?

Onze programma’s kennen een unieke mix van 3 componenten. Dit noemen we het 3 P-model: Persoonlijk, Professioneel en Praktijkervaring. Via onze eigen WeCareAcademy krijg je vakinhoudelijk onderwijs, coaching en persoonlijke vaardigheidstrainingen die je meteen weer kunt toepassen in je werk. Elke keer weer. Met de juiste praktijkervaring én praktijkgericht leren zorgen we voor de versnelling van jouw groei. Jij bepaalt het tempo en wanneer je er klaar voor bent om in opleiding te gaan.

En je staat er niet alleen voor: we bieden je allerlei vormen van begeleiding. Plus er is veel contact met je collega-ANIOS. Tijdens onderwijs, intervisies borrels en andere activiteiten. Dat maakt het traject extra leuk en boeiend.

Alle pluspunten op een rij

Neem contact met ons op

Wil je weten wat TalentCare voor jou kan betekenen? We gaan graag met je in gesprek.