14 november 2019 | Overig | 4 minuten lezen

ANIOS Oriëntatiefase

Ben jij basisarts en wil je ontdekken welk specialisme jou gelukkig maakt?

Wil je net als 90% van onze ANIOS instromen in de vervolgopleiding van jouw keuze?

Wil je samen met ons de zorg verbeteren met concrete initiatieven?

Dan is ons ontwikkelprogramma voor ANIOS interessant voor jou. Wij zijn namelijk op dit moment op zoek naar mensen voor dit programma. Klinkt dit interessant of heb je hier vragen over?

Neem dan nu contact met ons op:

Bel: 085 - 130 45 45

Mail: team.zorgverleners@talent-care.nl

Wil je liever dat wij jou bellen of mailen? Dat kan ook, laat je gegevens bij ons achter:

Meer over onze ANIOS Oriëntatatiefase

Voor ons multidisciplinaire zorgteam zoeken we basisartsen die samen met ons de beste zorg met persoonlijke aandacht in Nederland willen bieden. Trotse en leergierige zorgverbeteraars met lef, die in actie komen als het beter moet of kan. Kortom; ANIOS die écht het verschil willen maken.

Jouw ontwikkeling staat centraal

TalentCare is opgericht voor en door zorgverleners en wij vinden dat iedereen in Nederland de beste zorg met persoonlijke aandacht verdient. Dat betekent dat we zelf ook goed voor onze professionals zorgen. Jouw doel en jouw unieke kwaliteiten staan daarbij centraal. Zijn onderstaande punten jou op het lijf geschreven? Dan ben jij degene die we zoeken.

Zijn onderstaande punten jou op het lijf geschreven? Dan ben jij degene die we zoeken!

  • Je wil graag ontdekken welk specialisme jou energie en voldoening geeft en welke vervolgopleiding écht bij je past
  • Je wil samen met ons de zorg in Nederland verbeteren
  • Je wil binnen drie jaar instromen bij de vervolgopleiding van jouw keuze

Samen werken aan jouw ontwikkeling!

Met een persoonlijk ontwikkelplan werk je gericht aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling. En dat doen we samen! Onze loopbaanbegeleiders, coaches, mentoren, docenten, en managers staan klaar om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt.

In de Oriëntatiefase van het Ontwikkelprogramma werk je als ANIOS in diverse specialismen in de eerstelijns zorg. Op die manier ervaar je waar jij het beste tot je recht komt. En welke kwaliteiten en eigenschappen je nog verder kunt ontwikkelen om als arts nóg steviger in je schoenen te staan. We ronden de oriëntatiefase af met een helder besluit over je specialisatie. In de Verdiepingsfase van het Ontwikkelprogramma krijg je precies dié ervaring en begeleiding die nodig is om succesvol in te stromen in de opleiding van jouw keuze.

We werken samen aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en daarom hebben we ook vaak contact. Met al je vragen, ideeën, twijfels en wensen kun je bij je TalentCare mentor terecht. Daarnaast is er de WeCareAcademy, met periodieke onderwijsavonden, trainingen en intervisiebijeenkomsten over zorg-casuïstiek. Zo zorgen we er samen voor dat je binnen drie jaar klaar bent voor de vervolgopleiding die jou op het lijf is geschreven!

Jij als zorgverbeteraar; niets doen is geen optie

Tijdens het Ontwikkelprogramma doe je ervaring op in drie tot vier verschillende werkomgevingen. Bovendien krijg je de ruimte om wat jou opvalt te vertalen naar concrete zorg-verbeterinitiatieven. Zo ervaar je dat het écht kan, dat jij daadwerkelijk een verschil kunt maken. Dat geeft extra voldoening en waardering! En omdat de boog niet altijd gespannen kan zijn, is er ook ruimte voor reflectie en ontspanning. Tijdens de maandelijkse TC-borrels en diners bijvoorbeeld en het jaarlijkse ski-uitje. Daar ontmoet je ook je collega-artsen, apothekers en verpleegkundigen. Want de beste zorg lever je sámen!

Goed voor jezelf zorgen

Werken in de zorg draait om zorg voor anderen. Kiezen voor TalentCare betekent óók goed voor jezelf zorgen. Allereerst investeren we in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. En vanzelfsprekend geniet je ook van andere marktconforme arbeidsvoorwaarden. Zo is het onder meer mogelijk om een lease-auto te rijden.

Doe je mee?

Solliciteer via onderstaand formulier of neem rechtstreeks contact op met Quirijn Kanters via 06-39833624 of q.kanters@talent-care.nl. Quirijn is ook zorgverlener en beantwoordt graag al je vragen over het TalentCare Ontwikkelprogramma. Tot snel!

Deze pagina delen