Actueel

Bij TalentCare werken ambitieuze zorgverleners met passie om de zorg te verbeteren. Maar wie zorgt er eigenlijk voor hen als zij voor anderen zorgen? Het kantoorteam. Die stellen we graag allemaal aan je voor! Deze keer: onze event marketeer Tom.
Ze twijfelt of een toekomst als verpleegkundige wel bij haar past. Totdat Iris Visser (25) via TalentCare bij een GGD begint. Hier gebruikt ze haar verpleegkundige achtergrond o.a. om advies te geven over coronavraagstukken.
Bij TalentCare werken ambitieuze zorgverleners met passie om de zorg te verbeteren. Maar wie zorgt er eigenlijk voor hen als zij voor anderen zorgen? Het kantoorteam. Die stellen we graag allemaal aan je voor! Deze keer: onze online marketeer: Jeroen Wijnen
Verpleegkundige Larissa van der Loop ontdekt dat geen van haar collega’s een pieper op zak heeft. Ze zijn er wel, maar hangen ongebruikt aan de muur. Ze besluit in actie te komen. Om zo de veiligheid van haar collega’s én cliënten te verbeteren.
“Work hard, play hard.” Dat motto past goed bij ons Marketing & Recruitment team. We vroegen Online marketeer Jeroen, event marketeer Tom en loopbaanadviseur Inge wat hun samenwerking kenmerkt en wat ze zo leuk vinden aan hun werk.