WeCareAcademy

Wij zijn er om de zorg in Nederland verbeteren. Onze eigen WeCareAcademy ontwikkelt zorgprofessionals tot de zorgverbeteraars waar patiënten nu en in de toekomst om vragen.

Ontwikkelprogramma Aanbod WeCareAcademy Persoonlijk leiderschapsweekend Agenda

Ontwikkelprogramma

Jouw dromen en ambities staan centraal. Het oriëntatietraject is erop gericht om de juiste richting samen te ontdekken. In het verdiepingstraject, bieden we je de handvatten om te excelleren. Voor alle fasen in jouw ontwikkeling bieden wij een passend ontwikkelprogramma, aan de hand van een Persoonlijk Ontwikkelplan. Sommige ontwikkelmodules zijn daarbij verplicht, zodat je goed voorbereid begint aan elke nieuwe opdracht. Andere onderdelen zijn eigen keuze, afhankelijk van je leerdoelen en hoe hard je wilt groeien! Het Persoonlijk Ontwikkelplan laat je vrij, maar is zeker niet vrijblijvend! Zo heb je na afronding van het ontwikkelprogramma precies dié praktijkervaring en begeleiding gehad die nodig is om succesvol in de gewenste opleiding of nieuwe functie te komen.

Aanbod WeCareAcademy

Het aanbod aan individuele en groepsgerichte modules is ruim en praktijkgericht. Onze professionele coaches, loopbaanbegeleiders, mentoren en docenten staan klaar om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt. De kern van hun aanpak is altijd een mix van specifieke kennis, training, zelfreflectie en versneld leren van en met elkaar. Voorbeelden van groepsmodules zijn: intervisie met eigen casuïstiek, competentietrainingen als samenwerken en communicatie. Individuele modules zijn onder andere coaching, supervisie en loopbaanbegeleiding. Jaarlijks hoogtepunt is het persoonlijk leiderschapsweekend, waarin verdieping en versnelling van je persoonlijke groei centraal staan.

Introductieweek

Een vliegende start: aan de slag met jouw leerdoelen en persoonlijk ontwikkelplan. Input daarvoor krijg je door competentietrainingen, reflectieblokken en sparren met je nieuwe collega’s. Daarnaast stoomt een vakinhoudelijke specialist je klaar voor je eerste opdracht.

Coaching

Bewustwording van je overtuigingen, belemmeringen én mogelijkheden. Onderzoek wat jou helpt om de volgende stap te maken, met zelfvertrouwen als persoon én als zorgverlener. Onze ICF-gecertificeerde coaches helpen je daarbij.

Persoonlijk leiderschapsweekend

Uniek in de zorg: speciaal voor onze zorgprofessionals organiseren we jaarlijks een weekend vol ontspanning, verdieping en verbinding met jezelf en met elkaar. Onder professionele begeleiding uiteraard. Versnelling in persoonlijke groei door te vertragen. In 2019 gewaardeerd met 9,1!

Onderwijsavonden

Elk kwartaal verdiepen in een ander onderwerp, binnen het Persoonlijk Ontwikkelplan. Van vakinhoudelijke kennis tot competenties als samenwerking en communicatie. Of kies voor begeleide intervisie met collega’s over je praktijk ervaringen. Leren met en van elkaar!

Neem een kijkje bij ons uniek jaarlijks Leiderschapsweekend

Bekijk Video
Meer informatie

“De zorgverlener van nu en morgen staat naast de patiënt, maakt echt contact, kent de context en begeleidt patiënten bij keuzes voor de best passende zorg. Hoe je dat doet, leren we je graag.” Beloe Schermerhorn

b.schermerhorn@talent-care.nl

06 28 50 52 96